Vetovihje: Stoke – Sheffield Wednesday 1.12.2015

Sheffield Wednesday panostaa suuresti cupiin, ja Stoken luona yllätykselle saattaa olla sijansa.

BW eSports FI €100 welcome

Kuten Liigacupin kaksi tiistaiottelua osoittivat, tämä turnaus tarjoilee yllätyksiä tasaisen varmaan tahtiin. Luottomme on vahva siihen, että tänäänkin erään joukkueen yllätyssaumat ovat suuremmat kuin mitä kertoimenlaatijat ovat uskoneet – nimittäin Sheffield Wednesdayn.

Stokea on moni aliarvioinut läpi kauden, mutta Valioliigassa joukkue porskuttaa kuitenkin tukevasti keskikastissa. Tällä kertaa rooli on kuitenkin päinvastainen, kun vastaan asettuu joukkue alemmalta sarjatasolta. Nyt ylikerroin onkin vierailla.

Pari isoa voittoa jo alla

Sheffield Wednesday on kääntänyt isoja kiviä cupissa ja tehnyt selväksi, kuinka turnausta seurassa arvostetaan. Tämä nähtiin myös viime kierroksella, kun joukkue pullautti kisasta ulos Arsenalin. Eikä homma hoitunut vain bussin pysäköimisellä maalin eteen vaan paremminkin päinvastoin. Lopulta voitto kirjattiin lukemin 3-0.

Eikä kyseessä ole vain yhden jymypaukun joukkue. Kierrosta aiemmin Newcastlelle kaatui kotonaan 0-1. Wednesday näyttää siis löytäneen menestysreseptin isompiaan vastaan.

Stoke kompuroi viime viikon vierasottelussaan, kun Sunderland voitti 2-0 pelattuaan puolet ottelusta yhden miehen ylivoimalla. Toppari Ryan Snowcross sai ulosajon ja huilaa tänään. Tämän takaiskun lisäksi Stoke varmasti lepuuttaa osaa ykkösistään.

Illan ottelussa vastaan Stokelle voikin tulla pahoja ongelmia. Suora vierasvoitto antaa viisinkertaisen kertoimen, johon tarttumista emme epäröi hetkeäkään.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, Sheffield Wednesday voittaa
Kerroin: 5,00
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Tiistai 1.12. klo 21.45
TV / stream:  Ottelua ei esitetä Suomen televisiossa

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi