Vetovihje: Southampton – Liverpool 2.12.2015

Liigacup-ottelussa kohtaavien Southamptonin ja Liverpoolin kuntokäyrät sojottavat eri suuntiin.

BW eSports FI €100 welcome

Kolme neljästä puolivälierästä ratkottiin eilen, joten tämä on enää ainoana jäljellä. Vastakkain kaksi Valioliigan huippujoukkuetta, jotka molemmat tähtäävät europeleihin.

Southampton on avannut kauden kuitenkin ailahtelevasti ja on taulukossa kymppisijalla. Sitä voi pitää pettymyksenä, vaikka kolme pinnaa enemmän kerännyt Liverpoolkaan ei ole kuin seitsemäntenä.

Liverpoolin syyskausikin on ollut melkoista turbulenssia. Brendan Rodgers sai lähteä, ja vaikka Jürgen Klopp ei olekaan saanut vielä ihmeitä aikaan, joukkueen ilme on näyttänyt aiempaa paremmalta.

Liverpool paremmassa iskussa

Kaksikon kuntokäyrät osoittavat eri suuntiin. Southampton on hävinnyt kaksi edellistä (Stoke kotona ja Manchester City vieraissa). Liverpool sen sijaan on voittanut kolme peräkkäistä ja kuusi seitsemästä edellisestä, vaikka vastassa on ollut kovia joukkueita.

Säväyttävimmät esitykset nähtiin Chelsean (1-3) ja Manchester Cityn (1-4) vieraana. Varsinkin matkapelit ovat Kloppin aikana sujuneet.

Southamptonilla on ollut ongelmia silloin, kun siltä on odotettu pelin hallintaa. Tämä näkyy kotitilastossa, jossa se on voittanut vain taulukossa alempana sijaitsevia joukkueita. Nyt vieläpä toppari José Fonte on sivussa.

Liverpool on saanut Jordan Hendersonin ja Daniel Sturridgen, vaikka kaksikko aloittaakin penkillä. Philippe Coutinhos lienee kuitenkin sivussa.

Lokakuun lopulla joukkueet kohtasivat Valioliigassa 1-1-numeroin. Soton tasoitti Anfieldillä vasta 86. minuutilla. Sen jälkeen Liverpool on parantanut otteitaan selvästi. Kolme edellistä kohtaamista menivät muuten Poolille.

Unibet antaa suorasta kakkosesta kertoimen 2,75.

Avaa tästä pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, Liverpool voittaa
Kerroin: 2,75
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 2.12. klo 21.45
TV / stream:  UnibetTV

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi