Vetovihje: Chelsea – Bournemouth 5.12.2015

Chelsean viime aikojen esitykset ovat herättäneet toivoa paremmasta, ja loukkaantumisten runtelemaa AFC Bournemouthia vastaan isännät ovat vahvoilla.

BW eSports FI €100 welcome

On vaikea ymmärtää, Chelseassa tapahtui kesällä. Materiaali on suurelta osin sama kuin viime kauden mestariryhmällä, mutta sijoitus löytyy nyt alemmasta puoliskosta. Pisteitä on 15, kun otteluita on pelattuna yksi vähemmän. Saldona on 4-3-7.

Merkkejä paremmasta on kuitenkin ollut havaittavissa maaottelutauon jälkeen. Norwich kaatui 1-0 ja Maccabi Tel Aviv 0-4. Samoin huippujoukkue Tottenhamia vastaan tuli viimeksi vierastasapeli.

Bournemouth aloitti kuten nousijat usein – siis vahvasti yllätysvoitoin, minkä jälkeen koitti paluu arkeen todelliselle tasolle.

Pahoja poissaoloja

Nyt Bournemouth on pelannut yhdeksän voitotonta ottelua perätysten. Viime kotitasuria Evertonia vastaan (3-3) saattoi pitää ihmeenä, sillä isäntien osumat tehtiin loppusuoralla. Tasoitus syntyi 98. (!) minuutilla.

Muuten peli on ollut kehnoa, ja poissaoloja on loukkaantumisten takia paljon. Kokoonpanosta ovat sivussa Adam Federici, Marc Pugh, Harry Arter, Artur Boruc ja Christian Atsu. Avauskokoonpano ei siis ole paras mahdollinen. Hyvä uutinen on silti se, että maalivahti Thibaut Courtois saattaa palata pitkältä loukkaantumishuililtaan.

Chelsea on siis alkanut löytää vireensä, joten täyden potin nappaaminen keskinkertaiselta, heikkovireiseltä ja loukkaantumisten vaivaamalta Bournemouthilta pitäisi olla läpihuutojuttu. Esimerkiksi Tottenhamille ja Manchester Citylle joukkue kärsi 1-5-tappiot.

Valintamme on Chelsea -1,25 maalia (asian handicap), joten maalin voitolla panos palautuu puoliksi. Pinnacle antaa kohteelle kertoimen 1,79.

Avaa pelitili Pinnaclelle ja nappaa kiinni markkinatoppiin!

Vetovihje: Chelsea -1,25 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,79
Peliyhtiö: Pinnacle
Kohde sulkeutuu: Lauantai 5.12. klo 19.30
TV / stream:  MTV Sport 1

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi