Vetovihje: Newcastle – Liverpool 6.12.2015

Sunnuntain ainoa Valioliiga-ottelu pelataan Newcastlen ja Liverpoolin välillä. Meillä on tarjota kamppailuun vetovihje.

BW eSports FI €100 welcome

Edessä on mielenkiintoinen mittelö heikkoviereisen kotijoukkueen ja pelinsä paremmin uomiinsa saaneen vierasjoukkueen kesken. Uusi manageri Jürgen Klopp tarttui Liverpoolin ruoriin pari viikkoa sitten, minkä jälkeen joukkueen käyrä on kääntynyt osoittamaan yläviistoon.

Rupeama käynnistyi kehnosti – muun muassa tasapelillä Crystal Palacen kanssa. Sen jälkeen joukkue on kuitenkin säväyttänyt suuresti napattuaan kaikkiaan viisi voittoa, jos harjotusottelu Wolverhamptonia vastaan lasketaan mukaan.

Erityisen hyviä otteita joukkueelta nähtiin viimeksi Liigacupin vierasottelussa Southamptonia vastaan. Päätöslukemat 1-6 Liverpoolille osoittivat joukkueen olevan oikealla tiellä.

Newcastle menettänyt identiteettinsä

Newcastle on totuttu näkemään viime kausien aikana tasokkaana, alati vaarallisena ja hyökkäyssuuntaan taitavana joukkueena, joka kykenee haastamaan vastustajan kuin vastustajan. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että Magpies on hukannut identiteettinsä.

Ennen tätä kamppailua Newcastlella on vain yksi voitto viidestä viime kamppailusta, ja sekin tuli nousija Bournemouthia vastaan. Kaksi edellistä ottelua (kotitappio Leicesterille 0-3 ja vierastappio Crystal Palacelle 5-1) kertovat karua kieltään nykykunnosta.

Nyt vastassa on väkevä Liverpool, joka on saanut Daniel Sturridgen takaisin kokoonpanoonsa. Tuntuma onkin sellainen, että Liverpool on isännille liian kova pähkinä purtavaksi.

Joukkueiden välillä on selvä tasoero, ja kun Pool on selvästi paremmassa vireessä, vierasvoitto on hyvin lähellä. Tästä syystä pelivalintamme on Liverpool -1 aasialaisena tasoitusveton, josta Unibet tarjoilee kertoimen 1,98 ja palauttaa panoksen tasan maalin vierasvoitolla. Ylipelistä saisi kertoimen 1,80, mutta 0-2 tuntuu liian todennäköiseltä lopputulokselta.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Liverpool -1 (asian handicap)
Kerroin: 1,98
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 6.12. klo 18.00
TV / stream:  MTV Sport 1

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi