Vetovihje: Dinamo Zagreb – Bayern München 9.12.2015

Peränpitäjä vastaan lohkokärki – Dinamo Zagreb vastaan Bayern München. Ja vain yksi suosikki.

BW eSports FI €100 welcome

Mestarien liigan F-lohko on pitkälti taputeltu ainakin kärjen ja jumbon osalta. Bayern München on jo varmistanut lohkovoiton ja Dinamo Zagreb peräpään valvojan paikan.

Saksalaisryhmä on marssinut lohkovoittoon näytöstyyliin, vaikka lohkoon arvottiin kovia joukkueita seuraksi (Olympiakos ja Arsenal). Tappio Lontoossa oli pieni lapsus, mutta muuten joukkue on säväyttänyt.

Myös Bundesliigassa Bayern puskee eteenpäin kuin juna. Viidentoista kierroksen jälkeen sarjakärjellä on viiden pisteen ja +13 maalin ero kakkoseen Borussia Dortmundiin.

Dinamo Zagrebilla ei panoksia

Myös kroaatit ovat vakuuttaneet kotiliigassaan johtamalla sarjaa 19 kierroksen jälkeen. Pisteitä on yhtä monta kuin Rijekalla, mutta Dinamo Zagreb on maansa jalkapalloilussa suurvaltias.

Mestarien liigassa bensa ei ole kuitenkaan riittänyt. Voitto Arsenalista oli kova suoritus, mutta se on lopulta laiha lohtu, kun jatkopaikkaa ei tule.

Illan ottelussa Bayern München on selvä suosikki. Tasoero on iso ja kävi selväksi myös Allianz Arenalla. Tuolloin loppulukemat olivat 5-0 – ja arvatkaapa kenelle?

Vierailta on kovia nimiä sivussa; Mario Götze, Thiago Alcantara ja Juan Bernat. Holger Badstuber on pelikiellossa, ja Arjen Robben, Douglas Costa ja  David Alaba saattavat hekin olla pikkuvammojen takia sivussa. Kotijoukkue saa tulla toimeen ilman Armin Hodzicia ja Gordon Schlidenfeldiä, mutta Marko Rog palaa pelikiellosta mukaan.

Poissaoloilla ei ole kuitenkaan isossa kuvassa merkitystä. Pelivalintamme on Bayern München -1,5 ComeOnin kertoimella 1,88.

Avaa pelitili ComeOnille ja lunasta 300 euron bonus!

Vetovihje: Bayern München -1,5 (asian handicap)
Kerroin: 1,88
Peliyhtiö: ComeOn! (300 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 9.12. klo 21.45
TV / stream:  Viasat Xtra

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi