Vetovihje: Dortmund – PAOK 10.12.2015

Laadukas ja motivoitunut kotijoukkue vastaan keskinkertainen vierailija – Dortmund on vieraissa mahdoton kaadettava PAOKille.

BW eSports FI €100 welcome

Eurooppa-liigan C-lohkon jatkopaikat on jo jaettu – niihin etenevät Krasnodar ja Dortmund. Panoksena on kuitenkin lohkovoitto. Venäläisillä on etu keskinäisistä, mutta vierasvoitto Qabalasta ei ole kirkossa kuulutettu. Dortmundilla on voitolla vielä saumat piikkiin.

Krasnodarin menestys on hiukan yllättänyt samoin kuin joukkueiden suuret tasoerot lohkossa. PAOK on ollut ihan ok-tasoa omissa otteluissaan, mutta Qabala pelaa väärää turnausta.

Tasoitusvetoa kehiin

Saksan ja Kreikan huippujen erot ovat suuret, ja Dortmund sitä paitsi pärjää kotiliigassaan paremmin kuin PAOK omassaan. Tässä meillä on käsillä torstain pankkikohde.

Tasoeron lisäksi myös motivaatioetu on isäntien puolella. Dortmund pelaa lohkovoitosta, kun taas PAOK on ulkona jatkosta saldollaan 0-4-1.

Kreikkalaisten seurajoukkueiden europelit sujuvat usein siten, että vieraissa niillä on selvästi hankalampaa. Westfalenstadionilla kotijoukkue onkin selvä suosikki.

Bundesliigassa Dortmund palasi voittojen tielle viikonloppuna Wolfsburgin kustannuksella (1-2-vierasvoitto). Kotonaan joukkue on napsinut 13 voittoa – usein isolla maalierolla – ja yhden tasurin.

Isäntien keskikentän duo Mats Hummels – Sokratis Papastathopoulos on sivussa, mutta silti voiton pitäisi olla varma.

Tulosvetoon 3/4-0? Pelivalintamme on Dormund -2,5 maalin tasoituksella Pinnaclen kertoimella 1,99.

Avaa pelitili Pinnaclelle ja lunasta markkinatoppi itsellesi!

Vetovihje: Dortmund -2,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,99
Peliyhtiö: Pinnacle
Kohde sulkeutuu: Torstai 10.12. klo 20.00
TV / stream:  UnibetTV

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi