Vetovihje: Tottenham – Newcastle 13.12.2015

Tottenham isännöi Newcastlea selvänä suosikkina White Hart Lanella. Vieraille ei voi luvata paljoa kotiinviemisiä.

BW eSports FI €100 welcome

Mauricio Pochettinon porukka on saanut koneensa käyntiin ja taistelee jopa mestaruudesta. Kotona saldo on 6-8-1, ja taulukossa joukkue majailee viitossijalla. Ainoa tappio tuli sarja-avauksessa, ja otteet ovat vain parantuneet kauden mittaan. Valioliigan hyvien otteiden lisäksi myös Eurooppa-liigan jatkopelit odottavat, joten kaikki näyttää lupaavalta.

Newcastlen materiaali riittää tuskin taisteluun sarjan ylemmän puoliskon sijoituksista, mutta säilymisen pitäisi olla kuitenkin varmaa. Ongelmia joukkueella kuitenkin on, eikä vähiten loukkaantumisten takia. Voitolla joukkue nousisi kuiville, mutta kovalta kotijoukkueelta tuskin liikenee nallekarkkeja napattavaksi.

Isäntiä tasoituksella

Vedonlyönnin suhteen pelin pitäisi olla selvä. Kotikenttä sekä joukkueiden taso- ja kuntoerot nimittäin puoltavat kotivoittoa. Tottenham on White Hart Lanella äärimmäisen hankala kaadettava.

Isäntien viime aikojen ohjelma on ollut hankala, mutta esimerkiksi Manchester City ja Crystal Palace ovat saaneet luikkia takaisin koloihinsa tappio niskassaan. Chelsean ja Liverpoolin kanssa Spurs pelasi tasurit.

Newcastle sai toki itseluottamusta 2-0-kotivoitosta Liverpoolia vastaan kuukausi sitten, mutta vieraissa on ollut hiljaisempaa. Tappioita on tullut paljon ja usein selvällä erolla. Magpies on järjestänyt silloin tällöin yllätyksiä White Hart Lanella, mutta sellaiseen emme usko tänään.

Pelivalintamme on Tottenham -1,25 maalia (asian handicap) – puoli panosta takaisin maalin kotivoitolla – Bet1234:n kertoimella 1,88.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: Tottenham -1,25 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,88
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 13.12. klo 18.00
TV / stream:  MTV Sport 2

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi