Vetovihje: HIFK – Lukko 17.12.2015

HIFK:n kone yskii - vierailla ylikerroin?

Ailahtelevasti viime kierroksilla esiintynyt HIFK isännöi torstai-iltana kovavireistä Lukkoa, jolla on mielestämme kerrointaan paremmat saumat yllätykseen.

BW eSports FI €100 welcome

Liigan kärkipään mittelössä vastakkain asettuvat joukkueet taulukon sijoilta kaksi ja neljä, HIFK ensin mainittuna. Voitolla helsinkiläisillä olisi mahdollisuus nousta kaksi pistettä edellä suhaavan Kärppien ohi piikkiin.

HIFK:n otteet ovat kuitenkin ailahdelleet viime kierroksilla joukkueen edettyä voitto-tappio -tahdilla. Tiistaina esitys oli kehno kotona SaiPaa vastaan, mikä tiesi 1-3-tappiota. Viidestä edellisestään HIFK on voittanut kaksi.

Lukon vire on ollut vastaavalla aikajänteellä parempi, sillä raumalaiset ovat voittaneet neljä viidestä viimeisestään – ja kaikki vieläpä varsinaisella peliajalla. Edellisessä ottelussa keskiviikkona Pelicans sai taipua Lahdessa 2-3-tappioon. Lukolta esitys oli väkevä joukkueen noustua päätöserässä rinnalle ja ohi.

Väkevä nousu Lahdessa

Vedonlyönnissä kotijoukkue on katsottu selväksi suosikiksi, mistä kertovat esimerkiksi Veikkauksen Pitkävedon kertoimet: 1,70-4,20-3,80.

HIFK:n puolesta puhuukin se, että joukkue on vienyt nimiinsä kauden molemmat edelliset keskinäiset (3-2 vl. ja 1-3). Lisäksi toiseksi eniten maaleja Liigassa tehnyt HIFK on saanut levätä päivän raumalaisia pitempään.

Sarjan kärkikuusikosta nimenomaan HIFK on päästänyt kuitenkin eniten maaleja omiin. Lukon maalinsuulla häärii sen sijaan Liigan tähtimolareihin lukeutuva Ryan Zapolski. Vieraiden vire on muutenkin parempi, joten fiksulla vieraspelaamisella Lukolla pitäisi olla kerrointaan paremmat mahdollisuudet yllättää kotijoukkue.

Pelivalintamme on X2 (double chance) markkinoiden parhaalla kertoimella 2,03, jonka antaa Betsson.

Avaa tästä pelitili Betssonille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: Double chance x2
Kerroin: 2,03
Peliyhtiö: Betsson (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Torstai 17.12. klo 18.30
TV / stream:  Nelonen Pro ja Ruutu-palvelu

 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi