Vetovihje: Newcastle – Aston Villa 19.12.2015

Newcastlen peli on palannut raiteilleen, ja Valioliigan jumbo Aston Villa on tänään vaikeuksissa St. James’ Parkilla.

BW eSports FI €100 welcome

Totesimme tämän jo aiemmin: Newcastle ei taapertanut sarjan häntäpäässä jäädäkseen sinne. Kehno startti toki huoletti monia, mutta Steve McClarenin ryhmä on yksinkertaisesti liian laadukas pudotakseen sarjasta.

Kahden edellisen ottelun voitot nostivat osakkeita reilusti. Ensin nöyrtyi Liverpool (k 2-1) ja sitten Tottenham (v 2-1). Kuuden pisteen ansiosta joukkue nousi kaksi pistettä putoamisviivan yläpuolelle. Esimerkiksi Swansea ja Chelsea jäivät selkäpuolelle.

Aston Villa sen sijaan jatkaa konttaamistaan. Kasassa on vain kuusi pistettä 16 ottelusta saldolla 1-3-12. Jo nyt kuiville olisi kahdeksan pistettä matkaa, ja putoaminen vaikuttaa väistämättömältä.

Ainoan voittonsa joukkue otti avauksessa AFC Bournemouthista. Sen jälkeen voittoja on tullut vain Notts Countysta 5-3 (jatkoajan jälkeen) ja Birminghamistä – nämä siis Liigacupissa.

Tasoeroa piisaa

Tänäänkään Aston Villan puolesta ei puhu oikeastaan mikään. Newcastle on tasokkaampi ja vireeltään parempi osapuoli, ja sillä on kotietu.

Villan vierassaldo on kaksi pistettä 12 ottelusta. Tasapelit ovat tulleet toki Manchester Cityä ja Southamptonia vastaan, mutta ristiriski on silti pieni.

Vierailta on toppari Micah Richards yhä sairastuvalla. Isännillä on toki enemmän poissaoloja, mutta silti suosikista ei ole epäselvyyttä. Lapulle lyödään kotivoitto markkinoiden parhaalla kertoimella 2,10, jonka tarjoilee Betsson.

Avaa tästä pelitili Betssonille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 ykkönen, Newcastle voittaa
Kerroin: 2,10
Peliyhtiö: Betsson (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 19.12. klo 19.30
TV / stream:  MTV Sport 1

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi