Vetovihje: Inter – Lazio 20.12.2015

Serie A:n kärjessä porskuttava Inter isännöi keskikastin Laziota San Sirolla. Me lyömme lapulle maalimäärävedon toisen joukkueen puolesta.

BW eSports FI €100 welcome

Tähtipelaajien puutetta voi paikata joskus toimivalla joukkuepelillä – Interillä on molemmat. Tästä kielivät myös 11 nollapeliä 16 ottelussa.

Inter kirmasi karkuun sarjan pääkilpailijoiltaan Fiorentinan ja Napolin tappioiden myötä, kun joukkue itse kävi nollaamassa Udinesen vieraissa neljällä osumalla. Sen jälkeen tuli vielä 3-0-voitto Cagliarista cupissa.

Lazion puolella päävalmentaja Stefano Polin palli heiluu, koska joukkue löytyy taulukon keskivaiheilta, tarkalleen ottaen 12. sijalta. Europaikoille on yhdeksän pinnaa.

Tuuletuksia isännille

Lazio käänsi cup-ottelun Udinesea vastaan viimeksi 0-1-tilanteesta 2-1-voitoksi mittelön loppusuoralla. Voittoa oli odotettu pitkään, sillä se oli ensimmäinen seitsemään otteluun Italian kentillä. Esitys ei herättänyt silti hurraahuutoja.

Inter napsi voittoja alkukaudestakin, mutta joukkueen peliä kritisoitiin. Viime aikoina otteet ovat olleet kuitenkin häikäiseviä, ja varsinkin puolustuspeli on toiminut erinomaisesti. Tässä edellisten kolmen pelin tulokset:

Inter – Genoa: 1-0
Udinese – Inter: 0-4
Inter – Cagliari: 3-0

Sekin lupaa hyvää isännille, että Laziolla on poissaoloja alakerrassa. Maalivahti Federico Marchetti on sivussa, kun hän loukkaantui erikoisesti Sampdoria-ottelun johtomaalia juhliessaan. Myös toppari Santiago Gentiletti on sairastuvalla.

Pelivalintana ykkönen voisi tulla kysymykseen. Mutta koska isäntien alakerta on vakuuttanut kovasti, valinta kohdistuu Interin yli 1,5 maaliin Redbetin kertoimella 1,96.

Avaa pelitili Redbetille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: Inter yli 1,5 maalia
Kerroin: 1,96
Peliyhtiö: Redbet (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 20.12. klo 21.45
TV / stream:  Unibet, Bet1234

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi