Vetovihje: Sveitsi – Tanska 27.12.2015

Nuorten MM-kisoissa A-lohkon kaksi heikointa maata ovat ilman muuta Tanska ja Sveitsi. Kumpi onnistuu ottamaan voiton illan tärkeässä kamppailussa?

BW eSports FI €100 welcome

Alle 20-vuotiaiden MM-kisat käynnistyivät Helsingissä tapaninpäivänä, mutta Tanska avaa turnauksen osaltaan vasta nyt. Joukkue on ennalta lohkon heikoin joukkue.

Sveitsi avasi kisarupeamansa 3-8-tappiolla Ruotsille. Joukkue pelasi varsin fyysisesti ja keräsi tältä osin kritiikkiä. Toisaalta Sveitsin ryhmä osoitti, että siinä on tiettyä potentiaalia etenkin hyökkäyssuunnassa. Maalipaikkoja joukkue loi useita. Sunnuntai-illan otteluun sveitsiläiset lähtevät siis syystä suosikkeina.

Sveitsi painaa kaasun pohjaan

Tuntuma on ennalta sellainen, että Sveitsi painaa tallan pohjaan jo alussa. Maaleja nähdään todennäköisesti molemmissa päissä Sveitsin eilisen ottelun tapaan. Nuorten MM-kisoissa maalikeskiarvot ovat suuremmat kuin aikuisten tasolla.

Edellisessä turnauksessa Tanska voitti maiden kohtaamisen 4-3, mutta tänä vuonna joukkue ei ole yhtä tasokas. Nyt odotettavissa on paremminkin Sveitsin selvä voitto.

Pelivalintamme on Sveitsi -2 (asian handicap) ComeOnin kertoimella 1,74. Panos palautuu tasan kahden maalin voitolla, ja kassakone kilahtaa vähintään kolmen maalin erolla.

Avaa pelitili ComeOnille ja lunasta hurja 300 euron bonus!

Vetovihje: Sveitsi -2 (asian handicap)
Kerroin: 1,74
Peliyhtiö: ComeOn! (300 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 27.12. klo 20.00
TV / stream:  Ottelua ei televisioida Suomessa

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi