Vetovihje: Sevilla – Espanyol 30.12.2015

Selvä kotisuosikki

Sevillan peli on jälleen uomissaan, ja joukkue tähyää ylöspäin La Ligassa. Nyt vastaan asettuu Espanyol, joka ei ole yleensä kummoinen vierailija.

BW eSports FI €100 welcome

Vuoden viimeisiä viedään Espanjan liigassa. Kierroksia on takana kaikkiaan 16, ja vain kolme pistettä erottaa Sevillan (8. sija) ja Espanyolin (12.) toisistaan. Keskikastissa on siis tasaista.

Sevillan kausi alkoi huonosti, mutta tulokset ovat parantuneet kauden mittaan. Europaikkoihin olisi matkaa kolme pistettä.

Vierailija Espanyolilla on tyypillinen keskikastin joukkueen materiaali. Ok-tasoinen ryhmä siis, mutta loistavimmat tähdet puuttuvat. Sarjassa säilymisen pitäisi kuitenkin olla varmaa.

Äärimmäisen vahva kotijoukkue

Sevilla on kova kotijoukkue. Ramón Sánchez Pizjuánilla joukkue on voittanut edellisistä otteluistaan 8/9, vaikka vastassa ovat olleet muun muassa Barcelona, Real Madrid ja Juventus. Ainoa tappio tuli Manchester Citylle.

Nyt saldo saattaa entisestään kaunistua, sillä Espanyol on matkapeleissään yleensä vaisu. Viidestä viime vierasottelusta on kasassa vain yksi piste jumbo-Levantelta. Puolustuspeli on parantunut, mutta 26 maalia omiin 16 on liikaa.

Viisi edellistä keskinäistä ovat päättyneet kaikki Sevillan voittoon – kolme näistä vähintään kahden maalin erolla. Isänniltä on toki keskikenttämies Grzegorz Krychowiak sivussa, mutta niin on Espanyoliltakin Papa Diop.

Pelivalintamme on Sevilla -1,25 maalia (asian handicap), ja panoksesta puolet palautuu maalin kotivoitolla. Bet1234 antaa markkinoiden parhaan kertoimen 2,05.

Avaa tästä pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: Sevilla -1,25 maalia (asian handicap)
Kerroin: 2,05
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 30.12. klo 19.10
TV / stream:  Unibet, Bet1234

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi