Vetovihje: Watford – Manchester City 2.1.2015

Manchester City matkaa Watfordin vieraaksi Vicarage Roadille. Vetokohde lauantain myöhäismittelöön haetaan kulmalipulta.

BW eSports FI €100 welcome

Sarjanousija Watfordia veikattiin Valioliigan hännille, mutta sijoitus on tällä hetkellä yhdeksäs. Viitossijaan – ja siten eurokentille oikeuttavalle paikalle – on tällä hetkellä vain kaksi pistettä matkaa. Joukkue on pitänyt yllä hyvää tasoa ja voittanut ne ottelut, jotka on ”pitänytkin”.  Sarjan eliittijoukkueita vastaan on sujunut heikommin.

Manchester City taistelee mestaruudesta odotetusti. Kolmossijalta on kolme pistettä matkaa niin kärki-Arsenaliin kuin kakkoseen Leicesteriinkin. Ryhmä on täynnä huippupelaajia, joskaan Sergio Agüero ei ole huippukunnossaan. Hän on nimittäin osunut ”vain” seitsemän kertaa 12 ottelussa. Viisi maaleista tuli vieläpä yhdessä ja samassa ottelussa.

Vieraat saavat pari pelaajaa sairastuvalta takaisin, mutta Vincent Kompany ja David Silva ovat sivussa. Watfordilta on puolustuksen tukipilari Nathan Aké pelikiellossa tultuaan ulosajetuksi viikolla Tottenham-ottelussa (1-2-tappio).

Kulmat Citylle takamatkaltakin

Me emme löydä tulosmarkkinasta pelattavaa, joten katseet käännetään kulmalipulle. Watfordin kulmapotkujen kotikeskiarvo on 4,4 ja vierailijoiden 4,7. Vieraissa samat lukemat ovat 4,1/7,7. Ja koska City dominoi pelitapahtumia tänään vierasjoukkueenakin, joten tätä voinee pitää ”vierasotteluna”.

City luo matkapeleissään keskimäärin 7,2 kulmaa per peli ja antaa vastustajille 4,2. City voitti kulmat niin kovaa joukkuetta kuin Leicesteriä vastaan vieraissa 13-1, joten joukkueen luulisi voittavan kulmat nytkin paljon heikompaa joukkuetta vastaan.

Manchester City -1,5 kulmaa (asian handicap) pelataan Bet1234:n maukkaalla kertoimella 1,80.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: Manchester City -1,5 kulmapotkua (asian handicap)
Kerroin: 1,80
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 2.1. klo 19.30
TV / stream:  MTV Sport 1

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi