Vetovihje: Napoli – Torino 6.1.2016

Serie A on palannut joulutauolta, ja loppiaisena pelataan yhdeksän ottelua. Oma vihjeemme tulee myöhäisillan mittelöön, jossa iskevät yhteen kotonaan vahva Napoli ja vieraissa kehno Torino.

BW eSports FI €100 welcome

Italian liigaa viime kausina dominoineen Juventuksen heikko kauden aloitus on tarkoittanut sitä, että taistelu scudettosta käy todella tasaisena. Kaikilla kärkiviisikon joukkueilla on mahdollisuus voittaa mestaruus, sillä kärki-Interin ja viitosen Milanin välillä on vain neljän pisteen ero. Tämä ei ole kovinkaan tyypillistä Serie A:ssa.

Yksi kovimmista kandidaateista on Napoli, joka on huonon kauden aloituksen jälkeen saanut pelin uomiinsa ja on nyt kolmossijalla.

Torinon sijoitusta keskikastissa voi pitää odotettuna. Joukkue on liian hyvä sarjan peräpäähän, mutta terävin kärki puuttuu eliittijoukkueiden uhkaamiseen. Saldo 6-2-6 oikeuttaa 11. sijaan, kun Torinolla on yksi peli vähemmän pelattuna kuin pääosalla muista.

Terveystilanne on molemmilla hyvä. Ainoa uusi nimi sairastuvalla on Napolin Napolis Jorginho.

Kotisaldona 6-2-0

Kaksikon joulukuun tulokset puoltavat tänään ykkösmerkin valintaa. Lisäksi Napoli on kova kotijoukkue ja on kerännyt omalla Stadio San Paolollaan saldon 6-2-0. Esimerkiksi Lazio kaatui 5-0 ja Juventus 2-1. Myös Torino on hyvä kotonaan Stadio Olimpicolla, mutta vieraissa peli ei kulje yhtä hyvin: saldona 2-1-4.

Napoli on sitä paitsi voittanut kaksi edellistä vastaavaa mittelöä – tuloksina 2-1 ja 2-0.

Pelivalintamme onkin Napoli -1,25 maalia (asian handicap), josta Bet1234 antaa loistokertoimen 1,95. Puolet panoksesta palautuu tasan maalin kotivoitolla.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: Napoli -1,25 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,95
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 6.1. klo 21.45
TV / stream:  Unibet, Bet1234

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi