Vetovihje: Ottawa – Florida 7.1.2016

NHL:n kovakuntoisin joukkue on vieraskiertueella. Katkeaako Floridan voittokulku Ottawassa?

BW eSports FI €100 welcome

Yksi kauden kovimmista sensaatioista, Florida Panthers, jatkaa hyviä otteitaan. Joukkue on marssinut voitosta voittoon jo 12 kertaa peräkkäin. Jatkuuko sama meno ensi yönä myös Kanadan puolella?

Viime kaudella Panthers oli suupala monille vastustajille, mutta täksi kaudeksi joukkueen rakentaminen onnistui paremmin. Nyt ryhmässä piilee potentiaalia pärjätä pudotuspeleissäkin.

Nyt panttereilla on 40 ottelua pelattuna, ja kasassa 52 pistettä. Se on sarjan neljänneksi eniten, ja mahdollisuuksia on nousta vielä korkeammallekin.

Kotijoukkue pärjännyt heikommin

Ottawa Senatorsin kausi on sujunut ailahtelevasti. Joukkue ei ole saanut ryhmästään kaikkea parasta irti, ja yhdeksän viime ottelua ovat tuottaneet vain kolme voittoa. Taulukossa sijoitus on NHL:n keskivaiheilla.

Joukkue tietenkin haluaa saada pelin uomiinsa, mutta tällä hetkellä omissa soi liikaa. Päästettyjä maaleja on sarjan neljänneksi eniten, kaikkiaan 120 rysää 40 ottelussa.

Isänniltä ovat tänään Chris Phillips ja Clarke MacArthur sivussa, ja mahdollisesti myös Mika Zibanejad, Cody Ceci sekä Milan Michalek. Vierailta puolestaan Marc Savard, David Bolland ja Steven Kampfer jättävät kamppailun todennäköisesti väliin.

Me näemme vierailla kerrointaan paremmat mahdollisuudet voittoon, vaikka moni peliyhtiö näkee kotijoukkueen suosikkina. Nordicbetiltä saamme maistuvan kertoimen 2,65 suorasta kakkosesta. Myös Unibet venyy samaan kertoimeen.

Avaa tästä pelitili Nordicbetille ja lunasta 200 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, Florida voittaa
Kerroin: 2,65
Peliyhtiö: Nordicbet (200 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Perjantain vastainen yö klo 02.30
TV / stream:  Viasat Xtra

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi