Vetovihje: Chicago – Buffalo 8.1.2016

NHL:n huippujoukkueisiin lukeutuvan Chicagon pitäisi selättää häntäpään Buffalo ilman ongelmia.

BW eSports FI €100 welcome

Chicago on tällä hetkellä läntisen kongerenssin kolmosena voitettuaan 25/42 ottelua. Buffalo on koko liigan toiseksi huonoin saldollaan 15/40.

Hallitseva mestari Chicago on vieläpä hyvässä iskussa voitettuaan viisi perättäistä ja edellisistä otteluistaan 8/10. Esimerkiksi Artemi Panarin on tehnyt neljä osumaa kahdessa viime pelissä ja Patrick Kane kymmenen pinnaa viidessä edellisessä.

Likäksi Chicago on pärjännyt hyvin Buffaloa vastaan, sillä peräkkäisiä voittoja on peräti kahdeksan. Viimeksikin Chicago voitti peräti 6-2-lukemin. Buffalo ei ole hakenut voittoa United Centeristä sitten vuoden 2009.

Sabresilla surkea vire

Buffalon vire on surkea viiden peräkkäisen tappion myötä (maaliero näissä 7-18). Vieraissa edellisten saldo on 5/7. Viimeksi joukkue kärsi 1-5-kotitappion Floridalle.

Chicagon tähtien huippuvire ja Buffalon ongelmat tuottavat oman viivamme alle suoran kotivoiton, josta Redbet antaa kertoimen 1,76. Siinä on 0,16 eroa esimerkiksi William Hillin kertoimeen.

Toinen harkinnan arvoinen peli on Chicago yltää ensimmäisenä kolmeen maaliin kertoimella 1,86, mutta otetaan tällä kertaa ykkönen.

Avaa pelitili Redbetille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, Chicago voittaa
Kerroin: 1,76
Peliyhtiö: Redbet (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantain vastainen yö klo 3.30
TV / stream:  Viasat Sport

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi