Vetovihje: Roma – Milan 9.1.2016

Kaksi Italian suurseuraa, Roma ja AC Milan, kohtaavat Stadio Olimpicolla. Me lyömme vetoa maalimäärästä.

BW eSports FI €100 welcome

Roman osalta voidaan puhua jo pienimuotoisesta kriisistä. Taskussa on viime ajoilta muutama epätoivottu tulos ja vain yksi voitto yhdeksästä edellisestä (sarjapelit, cup ja euro-ottelut mukaan lukien).

Pääkaupungin joukkue on taulukossa kuitenkin viitossijalla kuuden pisteen päässä kärki-Interistä. Keskikastin ”nollasektorille” on yhtä pitkä matka, joskin taustalla kirivä Sassuolo on pelannut yhden ottelun vähemmän.

Milan on hankala joukkue veikkaajalle. Joukkue voi loistaa yhdellä viikolla vain ollakseen surkea seuraavalla. Ennen sarjataukoa tuli vierasvoitot Sampdoriasta ja Frosinonesta ja viisi tappiotonta putkeen, mutta viimeksi tuli 0-1-kotitappio (!) Bolognalle. Varsinkin toinen puoliaika oli kehno esitys.

Niin Roman päävalmentaja Rudi Garcia kuin Milanin Sinisa Mihajlovickin ovat saaneet osakseen paljon kritiikkiä, ja kummankin palli heiluu. Panokset ovat siis isot tänäänkin.

Isännillä pari pahaa poissaoloa

Roman hyökkäys toimi hyvin kauden alussa, joskin puolustuksen kustannuksella. Nyt kaikki on toisinpäin. Ennen 3-3-tasuria Chievon vieraana viimeksi tuli kuusi peräkkäistä alipeliä (alle 2,5 maalia). Kolme näistä päättyi maalittomana.

Nyt Milania vastaan pitäisi palata hawaiji-futiksesta taas tarkempaan palloiluun. Roma todennäköisesti määrää tahdin, mutta alakerrasta on kaksi kovinta tekijää sivussa (Edin Dzeko ja Mohamed Salah). Se on vieraiden etu.

Milan oli kuitenkin todella jumissa Bolognaa vastaan, ja tehottomuus on ollut joukkueelle todellinen ongelma. Viisi joukkueen kuudesta viime pelistä on tuottanut enintään kaksi maalia.

Kaksikon viime kauden vastaava kohtaaminen päättyi maalittomana, ja me uskomme tänäänkin vähämaaliseen koitokseen. Alle 2,5 maalia (asian handicap) pelataan ComeOnin kertoimella 1,83.

Avaa pelitili ComeOnille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: Alle 2,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,83
Peliyhtiö: ComeOn! (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 9.1. klo 21.45
TV / stream:  Unibet, Bet1234

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi