Vetovihje: Bournemouth – West Ham 12.1.2016

AFC Bournemouth ja West Ham kohtaavat Vitality Stadiumilla. Kotijoukkue on suosikki, mutta tuskin kertoimensa veroinen sellainen.

BW eSports FI €100 welcome

Valioliiga jatkuu neljällä ottelulla tänään tiistaina. Bournemouth on pärjännyt sarjassa odotuksiin nähden varsin hyvin, sillä ryhmä on ohkainen ja kausi ensimmäinen pääsarjassa koskaan. Putoamisviivaankin on neljän pisteen kaula.

Bournemouth on kuitenkin sekä joukkueena että suorituksiltaan epätasainen.Voittoja on esimerkiksi ManUsta, Chelseasta ja juuri West Hamistä. Mutta toisaalta moni voitettavissa ollut ottelu on tuottanut tappion.

West Ham on sekin pärjännyt yli odotusten. Jossain vaiheessa sijoitus kävi korkeammallakin, ja nyt joukkue on ”vasta” seitsemäntenä. Pari pykälää ylempänä oleva ManU on viidentenä viimeisellä europaikalla. Myös Slaven Bilicin ryhmä on ollut hyvin arvaamaton esityksissään. Suosikkina voi tulla tappio, altavastaajana yhtä hyvin voitto.

Aasialainen lapulle

Bournemouthin riveissä debytoi Wolverhamptonista tullut Benik Afobe. Hän saattaa kuitenkin aloittaa penkillä. West Hamin kannalta hyvä uutinen on Dimitri Payetin paluu pelikuntoon.

Kirjoitushetkellä 1×2-markkina näytti kertoimia i 2,00-3,60-4,00. Isäntien suosikin asemaa on mielestämme liioiteltu.

Bournemouth voitti Championshipin Birmingham Cityn FA-cupissa 1-2 viime viikon lopulla. Sitä ennen tuli putkeen kuitenkin kolme voitotonta ottelua (tasurit Crystal Palace ja  Leicesterin kanssa sekä tappio Arsenalille), ja näissä kaikissa joukkue jäi nollille. Vire ei siis ole paras mahdollinen.

West Hamillä on sen sijaan päällä kolmen ottelun voittoputki ja kahdeksan ottelun tappioton. Hammers on hävinnyt vain 4/20 sarjassa ja on hankala kaadettava. Joukkue on vieläpä parhaimmillaan peruutellessaan ja vastustajan hallitessa. Pallonhallintaan myös Bournemouth tänään tähtää.

Pelivalintamme on West Ham +0,5 maalia (asian handicap) Bet1234:n loistokertoimella 1,93. Se on itse asiassa markkinatoppi.

Avaa tästä pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: West Ham +0,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,93
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Tiistai 12.1. klo 21.45
TV / stream:  Ottelua ei esitetä Suomessa

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi