Vetovihje: Manchester City – Crystal Palace 16.1.2016

Manchester City toivottaa Crystal Palacen tervetulleeksi Etihad Stadiumille, mutta vain antaakseen tälle selkäsaunan.

BW eSports FI €100 welcome

Valioliigan kärkipään kilpajuoksu käy kiivaana. Mestaruus näyttäisi olevan joko Arsenalin, Leicesterin tai Manchester Cityn heiniä, mutta myös Tottenham kirii kannoilla. West Ham ja Manchester United sinnittelevät toki nekin iskuetäisyydellä, mutta niiden saumat ovat ohkaisemmat. Todennäköisimmin tittelin vie joku kärkikolmikosta.

Cityn vire ei ole aivan paras mahdollinen, mutta pieni notkahdus on tullut sopivasti samaan aikaan kuin muillakin kärkijoukkueilla. Viimeksi Manuel Pellegrinin porukka pelasi maalittoman tasapelin kotona Evertonin kanssa. Tulos oli oikeutettu, vaikka City hallitsi varsinkin toista puoliaikaa ja olisi ansainnut rankkarin päätösminuuteilla.

Crystal Palace on kärkkynyt europaikkoja jo jonkin aikaa ja on pelannut tällä kaudella hyvin. Varsinkin puolustuspeli on toiminut hienosti. Pientä lipsumista on kuitenkin ilmennyt, sillä neljä edellistä sarjapeliä eivät ole tuottaneet voittoja. Toki sekaan mahtuu cup-voitto vieraissa Southamptonista.

Lyö vetoa Valioliigasta ja voita iPhone 6 – lue lisää 24hBetin ja Veikkaushuoneen sivuilta!

Hurja kotitilasto

Crystal Palacen kannalta huolestuttavaa on viime kierrosten tehottomuus. Jumbo Aston Villakin oli viimeksi kotonaan 1-0-lukemin parempi otettuaan vasta kauden toisen voittonsa. Nyt vastaan asettuu vieläpä Manchester City Etihadilla, joten lähtökohdat ovat hankalat.

Cityn asemia voitto kohentaisi kovasti, sillä Arsenalilla on edessään hankala reissu kotonaan aina kovan Stoken vieraaksi.

Myös City on kova kotijoukkue. Vaikka omissa välillä soikin, kolme neljä tehtyä maalia riittävät yleensä voittoon. Ennen 0-0-peliä Evertonia vastaan alla oli viiden kotivoiton putki (näistä neljä tuli vähintään kahden maalin erolla). Saldo sarjassa on 8-1-2 maalierolla 29-12.

Isäntien kannalta hyvä uutinen on, että David Silvan pitäisi olla jälleen täydessä pelikunnossa. Vincent Kompany on sivussa, mutta City on pärjännyt pitkään ilman häntäkin.

City on vieläpä voittanut kaikki kuusi edellistä kotiotteluaan Palacea vastaan. Viimeksi alkusyksystä lukemat kirjattiin Liigacupissa 5-1. Pelivalintamme onkin Manchester City -1,5 maalia (asian handicap) Bet1234:n tuplakertoimella.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: Manchester City -1,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 2,00
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 16.1. klo 17.00
TV / stream:  MTV Sport 1

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi