Vetovihje: St. Louis – Pittsburgh 18.1.2016

Yksitoista sijaa ja kymmenen pistettä erottavat St. Louisin ja vierailija Pittsburghin toisistaan. Kaksikon ensi yön kohtaamisessa asetelma voi kääntyä kuitenkin hetkeksi päälaelleen.

BW eSports FI €100 welcome

Vihjetykki porskuttaa melkoisessa voittoputkessa, sillä alla on nyt kymmenen ”tappiotonta” vihjettä (yhden tuotettua välissä dnb-tasurin, josta panos palautui). Etenkin NHL-kohteet ovat napsuneet mukavasti napakymppiin.

St. Louis Blues on pelannyt hyvän kauden voitettuaan 19+8 ottelua alkukauden 48 pelistään. Sillä saldolla irtoaa viitossija NHL:n kokonaistaulukossa (ja nelossija lännen konferenssissa). Joukkueiden ottelumäärissä on toki eroja, mutta niin on aina NHL:ssä.

Blues avasi kauden hienosti syksyllä, mutta joulu-tammikuussa on mennyt heikommin. Varsinkin alakerta on vuotanut liikaa. Viimeksi kaatui huonovireinen Montreal, mutta silti yhdeksän edellistä ottelua ovat tuottaneet vain kolme voittoa.

Aika herätä, Penguins!

Pittsburgh Penguins löytyy NHL:n taulukon keskivaiheilta kerättyään 44 ottelustaan 17+4 voittoa. St. Louisin eduksi piste-eroa on siis kymmenen pinnaa. Viimeksi Pittsburgh kaatoi kotonaan Carolinan 5-0, mikä antoi joukkueelle varmasti kaivatun piristysruiskeen.

Vierailta ovat sivussa Beau Bennett ja Nick Bonino, ja Kris Letangin tilanne on epävarma. Kotijoukkueen lista on pitempi, kun Carl Gunnarsson, Magnus Pääjärvi, Steve Ott ja Jaden Schwartz ovat sivussa. Jay Bouwmeesterin tilanne on avoin samoin kuin maalivahti Jake Allenin. Allen on pelannut Bluesin otteluista tähän mennessä 33/48.

Tuntumamme on se, että Penguinsin mahdollisuudet ovat odotettua paremmat. Penguins on vieläpä voittanut kaksi edellistä vieraspeliään St. Louisissa. Siksi haemme rohkeasti yllätystä Betssonin kertoimella 2,95.

Avaa pelitili Betssonille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, Pittsburgh voittaa
Kerroin: 2,95
Peliyhtiö: Betsson (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Tiistain vastainen yö klo 03.00
TV / stream:  Viasat Hockey

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi