Vetovihje: Lazio – Juventus 20.1.2016

Coppa Italian viimeinen puolivälierä pelataan Lazion ja Juventuksen välillä Stadio Olimpicolla. Meillä on tarjota otteluun pelivihje.

BW eSports FI €100 welcome

Uusinta viime vuoden finaalista, joskin tällä kertaa kaksikko kohtaa jo puolivälierässä. Tuolloin pelattiin Torinon Juventus Stadiumilla, ja Juventus sai juhlistaa liigamestaruuden ohella kauden toista titteliään kotistadionillaan. Ottelu oli varsinaisen peliajan jälkeen tasan 1-1, mutta voitto ratkesi jatkoajalla.

Vastakkain ovat siis kaksi Italian nimekkäimmistä seuroista. Lazio ei ole tällä kaudella kuitenkaan pärjännyt kummoisesti ja jumittaa sarjassa yhdeksäntenä saldollaan 8-4-8. Juventus taistelee odotetusti scudettosta, vaikka aloittikin kauden huonosti. Hallitseva mestari on sarjassa kakkossijalla vain kahden pisteen päässä kärki-Napolista.

Voittanut 7/9 viime keskinäisistä

Cupilla on tietysti oma merkityksensä, mutta Juventus todennäköisesti kierrättää miehistöään tänään. Muun muassa keskikentän tähden Paul Pogban on uumoiltu huilaavan. Mutta vaikka lepuutuksia olisikin luvassa, Juventuksella on heittää kehiin kuitenkin kovia tekijöitä reservistäkin.

Juventus on sitä paitsi voittanut 11/12 ottelua edellisistään. Ainoa tappio tuli Sevillan vieraana Mestarien liigassa. Viimeksi Udinese rökitettiin vieraissa murskalukemin 0-4.

Lazio on sekin parantanut otteitaan viime aikoina, sillä tappiota ei ole tullut seitsemään viime otteluun. Tappio oli kuitenkin lähellä keskinkertaista Bolognaa vastaan viime viikolla, mutta lopulta tuloksena oli 2-2-tasapeli.

Sekin kannattaa huomata, että Juventus on voittanut 7/9 viime kohtaamista varsinaisella peliajalla – ja usein suurinumeroisesti.

Valitaan kupongille vierasvoitto markkinoiden parhaalla kertoimella 2,50, jonka tarjoilee Unibet.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, Juventus voittaa
Kerroin: 2,50
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 20.1. klo 21.45
TV / stream:  Bet1234, Unibet

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi