Vetovihje: Lukko – Ässät 22.1.2016

Loppuviikko saattaa Satakunnan arkkiviholliset kahdesti vastakkain. Onko Lukko todella kertoimensa veroinen suosikki?

BW eSports FI €100 welcome

Raumalaiset ja porilaiset ovat lanseeranneet hegemoniamittelönsä ”terässarjaksi”. Kuumia ja kiihkeitä paikallisväännöt ovat usein olleetkin – ja tasaisia. Siihen nähden 1×2-kertoimet ovat erikoiset.

Raumalaisten osalta tammikuu on ollut ok-tasoa. Neljä peliä ovat tuottaneet seitsemän pistettä, mutta enemmänkin olisi sopinut odottaa, sillä Lukko pelasi otteluista kolme kotonaan.

Ässät on pelannut uuden vuoden puolella niin ikään neljästi. Näistä kolme ottelua on tuottanut patapaidoille voiton. Tämä on ollut hyvä suoritus etenkin vastustajiin nähden, sillä porilaisille ovat nöyrtyneet sarjan kärkijoukkueista niin Tappara kuin HIFK:kin.

Kertoimia tasaisempaa

Lukon ja Ässien kauden aiemmat kolme kohtaamista ovat olleet erittäin tasaisia, sillä kaikki ovat ratkenneet yhden maalin erolla. Raumalaiset ovat voittaneet kerran kotona (1-0) ja vieraissa (2-3), mutta edellinen kohtaaminen tuotti kotitappion voittolaukauksilla (3-4).

Viime kauden seitsemästä yhteenotosta 6/7 päättyi vain maalin erolla suuntaan tai toiseen – ja se yksikin vain kahden maalin erolla. Neljä kamppailua venyi jatkoille.

Lukko on toki kotijoukkue ja sarjataulukossa pari pykälää ylempänä, ja kaksikko kohtaa heti lauantaina Porissa toistamiseen. Vedonlyöntiä ajatellen näillä seikoilla tuskin on kuitenkaan käytännössä merkitystä. Porilaisia seuraa mukana taatusti myös lukuisa fanilauma.

Kertoimet 1,75-4,25-4,20 ovat siihen nähden liiaksi Lukkoon päin kallellaan. Rohkeimmat voivat kokeilla kakkosmerkkiä, mutta oma pelivalintamme on Ässät +0,5 (asian handicap) Pinnaclen kertoimella 2,19. Se on markkinoiden selvästi paras.

Avaa pelitili Pinnaclelle ja lunasta markkinatoppi itsellesi!

Vetovihje: Ässät +0,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 2,19
Peliyhtiö: Pinnacle
Kohde sulkeutuu: Perjantai 22.1. klo 18.30
TV / stream:  Nelonen Pro, Ruutu-palvelu

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi