Vetovihje: Rayo Vallecano – Celta Vigo 23.1.2016

La Ligan myöhäisillan ottelussa Rayo Vallecano isännöi Celta Vigoa. Vihjetykin mielestä ottelun kerroinasettelu on pielessä.

BW eSports FI €100 welcome

Rayo Vallecanolla on mennyt Espanjan liigassa tällä kaudella paremminkin, mutta nyt joukkue on valahtanut putoamisviivan alle. Kolmanneksi viimeisenä jumittavalla joukkueella ei ole kuin pari pistettä enemmän kuin jumbo-Levantella. Granada olisi viivan päällä toki vain pisteen rikkaampana, mutta juuri nyt ei näytä hyvältä, koska kymmenen viime ottelua eivät ole tuottaneet yhtään voittoa.

Tilanne on parempi Celta Vigolla. Joukkue on suoriutunut yli odotusten ja porskuttaa nyt viitossijalla, joka oikeuttaa europaikkaan. Toki Eibar ja Sevilla huohottavat kuitenkin niskaan, ja jokainen pistemenetys saattaa käydä kalliiksi.

Vierailija kerrointaan selvempi suosikki

Kertoimenlaatijoiden arvio 1×2-markkinasta on 36-28-37%, tai kertoimilla ilmaistuna 2,75-3,55-2,70. (Tilanne la-aamupäivästä)

Mutta kuten sanottua, voitot ovat kiertäneet Rayo Vallecanoa. Saldo on kehno 4-4-12. Viime ottelu tuotti toki 2-2-tasurin Valencian vieraana, mutta muuten suoritukset ovat olleet sanalla sanoen surkeita.

Vieraiden vire on hyvä, ja Celta Vigon otteet olleet erinomaisia vieraspeleissäkin – saldona 5-2-2. Myös terveystilanne puoltaa vierasvoittoa, sillä isäntien sairastuvalla on täyttä. Toki vierailla on tiivis otteluohjelma, mutta silti pelivalintamme on suora kakkonen Betwayn loistokertoimella 3,10.

Avaa pelitili Betwaylle ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, Celta Vigo voittaa
Kerroin: 3,10
Peliyhtiö: Betway (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 23.1. klo 23.00
TV / stream:  Unibet, Bet1234

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi