Vetovihje: Ilves – Sport 27.1.2016

Sport oli tiistaina Ilvestä parempi kotonaan, mutta kääntyykö tuplamittelön jälkimmäinenkin osa kotkapaidoille?

BW eSports FI €100 welcome

Ilves johti tiistain ottelua tehtyään avausmaalin ensimmäisessä erässä, mutta toisessa erässä kamppailun kännekohdaksi koitui Marcus Fageruddin ulosajo taklaustilanteesta. Pitkän rangaistuksen aikana Sport paukutti kaksi häkkiä, mikä johdatti lopulta 3-2-voittoon.

Ilvekselle tappio oli kolmas perättäinen. Nyt joukkuetta luotsaa Kari Heikkilä, mutta valmentajavaihto ei ole tuonut kaivattua piristystä otteisiin. Heikkilän alaisuudessa voittoja on tullut vain yksi. Se on ainoa kymmenessä viime ottelussa, ja jumbosija alkaa hiljalleen sementoitua.

Sport hävisi viikonlopun tuplansa JYPiä vastaan, mutta tiistainen voitto Ilveksestä nosti itseluottamusta hurjasti. Voitto oli ensimmäinen kotikaukalossa sitten marraskuun.

Tylsät kulmahampaat

Ilveksen merkittävin ongelma on tällä hetkellä tehottomuus. Paikkoja tarjoutui niin Sportia kuin viikonlopun tuplassa Tapparaakin vastaan, mutta viimeistely ontuu pahasti. Myös kannattajat ovat jääneet kotiin, ja mikäli tällaiset protestit jatkuvat, se tuskin lisää joukkueen taistelutahtoa.

Sportille eilinen voitto oli tärkeä sikälikin, että joukkue pysyi mukana kilpajuoksussa pudotuspelipaikoista. Eroa kymppisijaan (KooKoo) on vain yksi piste, joten voitolla vaasalaiset saattavat nousta jopa viivan yläpuolelle.

Joukkueiden aiemmat kolme yhteenottoa tällä kaudella päättyivät kotivoittoihin (Ilveksellä yksi voitto Tampereella, Sportilla kaksi Vaasassa). Ilveksen kotivoitto tuli kuitenkin syyskuussa, kun joukkueen peli vielä kulki. Nyt tamperelaiset tarpovat niin syvässä suossa, että lyömme lapulle rohkeasti vierasvoiton (moneyline) Unibetin kertoimella 2,06. Se on markkinoiden paras.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: Sport moneyline
Kerroin: 2,06
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 27.1. klo 18.30
TV / stream:  Nelonen Pro ja Ruutu-palvelu

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi