Vetovihje: Liverpool – West Ham 30.1.2016

Moni seikka puhuu yllätyksen puolesta, kun Liverpool isännöi West Hamia Anfieldillä FA-cupissa.

BW eSports FI €100 welcome

Kaksi Englannin parhaimmistoon lukeutuvaa joukkuetta, jotka ovat silti hitusen jäljessä aivan terävimmästä kärjestä. Liverpool ja West Ham hamuavat menestystä cupissa, mutta Valioliigassakin molemmat taistelevat tiukasti europelipaikoista.

Vaikka kertoimista voisi toisin päätellä, joukkueiden välinen ero ei ole iso. Tosiasia on, että West Ham on sarjataulukossa jopa Liverpoolin yläpuolella kahden pisteen turvin (kuutonen vs. seiska). Silti Poolia yliarvostetaan kertoimissa vuosi toisensa jälkeen.

Lauantain viimeinen FA-cupin ottelu käynnistyy kello 19.30. Cupin neljättä kierrosta siis pelataan.

Keskinäisten saldona 5-0

Vedonlyönti sitten. Tasovertailussa West Ham ei jää Liverpoolia jälkeen piiruakaan, mutta parikin muuta seikkaa löytyy perusteeksi vierasvoiton taakse.

West Hamin otteluohjelma on ollut selvästi löysempi tammikuussa. Lepoa on tarjoutunut Liverpoolia rutkasti enemmän. Nyt alla on viikon huili, kun taas Pool ahkeroi viimeksi tiistaina 120 minuuttia plus rankkarit cup-ottelussa Stokea vastaan. Sen mittelön Stoke voitti 1-0, mutta koska lukemat olivat identtiset avauspelin kanssa, tarvittiin jatkot ja pilkut.

West Ham pelasi viimeksi 2-2-kotitasapelin Manchester Cityn kanssa, ja kolmen pinnan pottikin oli lähellä. Cityn tasoitus tuli yhdeksän minuuttia ennen loppua.

Vieraiden sairastuvalla on täyttä. Varsinkin Andy Carrollin ja Diafra Sakhon poissaolot tuntuvat.

West Ham voitti Liverpoolin sekä vieraissa (0-3) että kotona (2-0). Hammers on silloin monesti elementissään, kun vastustajan odotetaan dominoivan.

West Hamin jatkopaikka pelataan Betsafen kertoimella 2,60. Sama kerroin on tarjolla myös Betssonilla, Nordicbetillä ja Unibetillä.

Avaa pelitili Betsafelle ja lunasta 150 euron bonus!

Vetovihje: West Ham etenee jatkoon
Kerroin: 2,60
Peliyhtiö: Betsafe (150 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 30.1. klo 19.30
TV / stream:  Ottelua ei televisioida Suomessa

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi