Vetovihje: Bayern München – Hoffenheim 31.1.2016

Suosikista ei ole minkäänlaista epäselvyyttä, kun Bundesliigaa johtava Bayern München saa vieraakseen taulukon viimeistä edellisen Hoffenheimin. Mutta entä tasoitusvedot?

BW eSports FI €100 welcome

Reilun kuukauden sarjatauko päättyi Saksan pääsarjassa, ja joukkueet palasivat viime viikolla tositoimiin. Bayern München esiintyy tänään kotonaan Allianz Arenalla, eikä vierailija Hoffenheimille voi paljoa luvata.

Bayern München on suvereeni kotiliigassaan ja johtaa sarjaa viiden pisteen erolla Borussia Dortmundiin. Pelattuja otteluita on vieläpä yksi vähemmän.

Merkille pantavaa kuitenkin on, ettei joukkue murskaa vastustajiaan yhtä rumin lukemin kuin aiemmin – viimeksi tullut 2-1-voitto HSV:stä on tästä oiva osoitus. Edellisen kerran Bayern voitti vähintään kolmen maalin erolla kuusi ottelua sitten.

Tasoitusvetoa lapulle

Hoffenheim tarvitsisi kipeästi pisteitä, mutta Allianz Arenalta niitä ei ole luvassa. Joukkue on jaetulla jumbosijalla Hannover 96:n kanssa. Molemmilla on 14 pistettä, joskin Hoffenheimilla on yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Hoffenheimin terveystilanne on aiempaa parempi ja joukkue on saanut hiukan petratuksi otteitaan. Sarjatauko sujui hyvin, ja Hoffenheim pelasi muutaman onnistuneen harjoitusottelun. Sarjatauolta joukkue palasi pelaamalla kotona 1-1-tasurin Bayer Leverkusenin kanssa. Esitys oli lupaava kevätkautta ajatellen.

Kotijoukkueelta on sivussa useita nimimiehiä: Ribery, Rafinha, Götze, Ulreich, Boateng, Benatia ja ehkä myös Bernat. Vierailta poissa ovat Herdling, Schwegler ja Elyounoussi.

On päivänselvää, että Bayern voittaa ottelun. Peliyhtiöt vain painavat usein suosikin kertoimet niin alas, että tasoituspelimarkkinoille avautuu maistuvia kohteita. Oma valintamme on Hoffenheim +3 (asian handicap) kertoimella 1,70, joka tuottaa meille voiton enintään kahden maalin kotivoitolla ja palauttaa panoksen kolmen maalin kotivoitolla. Vastaava peli on toteutunut 6/7 kertaa kaksikon viime kohtaamisissa, eikä Bayern ole mitenkään huippuiskussa.

Avaa pelitili ComeOnille ja lunasta 300 euron bonus!

Vetovihje: Hoffenheim +3 (asian handicap)
Kerroin: 1,70
Peliyhtiö: ComeOn! (300 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 31.1. klo 18.30
TV / stream:  Eurosport 2

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi