Vetovihje: Calgary – Carolina 3.2.2016

Calgaryn ja Carolinan edellinen kohtaaminen oli runsasmaalinen ja päättyi Hurricanesin voittoon. Ottaako Flames ensi yönä revanssin?

BW eSports FI €100 welcome

Carolina Hurricanes on avannut vuoden 2016 vakuuttavasti ja napsinut tammikuussa useita voittoja. Etenkin hyökkäyspeli toimii erinomaisesti. Viimeksikin tuli komea 5-0-kotivoitto huippujoukkue Chicagosta. Sitä ennen Calgary kaatui 5-2.

Noin viikon All Stars -tauko on nyt vietetty, ja Carolina matkaa vuorostaan Calgaryyn. Olisiko isännillä nyt siis revanssin paikka?

Hankalaa aikaa Flamesille

Calgaryn tammikuu on ollut vieraita heikompi, ja sijoitus on muutenkin kehno. Jumbo-Columbus on kerännyt vain kaksi pinnaa Flamesia vähemmän, joten tämä ei ole todellakaan ollut liekkipaitojen kausi. Calgary on hävinnyt 5/6 ottelua edellisistään. Edellisen voitto-ottelun se pelasi nimenomaan Columbusta vastaan.

Tästä ottelusta isänniltä ovat sivussa Michael Ferland ja mahdollisesti myös Joe Colborne, Josh Jooris ja Dennis Wideman. Vierailta kamppailun jättävät väliin James Wisniewski ja Brett Pesce.

Oma tuntumamme on, että Carolina voittaa tämänkin yhteenoton. Suorasta kakkosesta on tarjolla Unibet maukas kerroin 2,75, joka on markkinoiden paras.

Avaa pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, Carolina voittaa
Kerroin: 2,75
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Torstain vastainen yö klo 04.00
TV / stream:  Viasat Sport

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi