Vetovihje: Ottawa – Colorado 11.2.2016

Avalanchelle viides perättäinen tappio?

NHL-yöt jatkuvat, ja tällä kertaa pelivalintamme kohdistuu Ottawa Senatorsin ja Colorado Avalanchen väliseen koitokseen.

BW eSports FI €100 welcome

Ottawa ja Colorado iskevät yhteen toista kertaa tällä kaudella. Ensin mainittu on idän konferenssissa sijalla 12, vierailija on nippa nappa playoff-kahdeksikon joukossa lännessä.

Senators on piirtänyt lupaavaa trendikäyrää viime aikoina otettuaan pari kovaa voittoa. Varsinkin hyökkäyspeli toimii, mistä kertovat 20 tehtyä maalia viidessä viime ottelussa. Toki viime yönä Senators kärsi vierastappion Detroitissa (3-1).

Omissa soi vielä liikaa, mutta jos hyökkäyspeli toimii nähdyn kaltaisesti, niin Ottawa on hankala kaadettava kenelle tahansa.

Colorado kehnossa vireessä

Avalanche oli hyvässä iskussa vuoden alkupuolella, mutta viime päivinä vire on ollut kehnompi. Alla on viisi tappiota kuudessa viime ottelussa. Näistä neljä on tullut vieläpä kotijäällä. Pudotuspelipaikka onkin vaarassa, ellei otteisiin tule pikaisesti kohennusta.

Tästä ottelusta vierailta ovat sivussa Reto Berra, Ben Street, Jesse Winchester ja Jack Skille – sekä mahdollisesti Brad Stuart. Isänniltä pelin jättävät väliin Chris Phillips, Clarke MacArthur ja David Dziurzynski.

Me lyömme polettimme kaksi voittoa kolmesta edellisestään napanneelle Ottawalle. Pelivalintamme on ykkösmerkki Betssonin kertoimella 2,25.

Avaa pelitili Betssonille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 ykkönen, Ottawa voittaa
Kerroin:  2,25
Peliyhtiö: Betsson (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Perjantain vastainen yö klo 02.30
TV / stream:  Viasat Xtra

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi