Vetovihje: Mainz 05 – Schalke 12.2.2016

Vain kolme pistettä erottavat Bundesliigan taulukossa seiskan Mainz 05:n ja nelosen Schalke 04:n toisistaan. Perjantai-iltana ainakin toisen orastava voittoputki katkeaa.

BW eSports FI €100 welcome

Taistelu europaikoista käy kuumana Bundesliigassa. Sarjakolmosen Hertha Berlinin ja seiskan Mainz 05:n välillä on vain viiden pisteen ero. Lisäksi Wolfsburg on vain kolmen pinnan päässä Mainzista ja saattaa hyvinkin kivuta sijoja ylös.

Viimeksi Mainz 05 haki vierasvoiton 0-1-lukemin Hannover 96:lta, ja edellinen kotiottelu Borussia Mönchengladbachia vastaan tuotti voiton samoin numeroin. Lukemistakin voi päätellä, että Mainzin puolustuspeli on toiminut erinomaisesti, sillä omiin on mennyt vain yksi maali kolmessa kilpapelissä vuoden 2016 aikana.

Ja koska nolla pysyi myös harjoituspeleissä Brüggeä ja Kölniä vastaan, Mainz on päästänyt viidessä viime pelissään vain yhden maalin! Se on kova suoritus joukkueelta, joka taapersi pari kierrosta sitten vielä 13. sijalla.

Mainzilta puuttuu useita hyökkäyspään pelaajia, mikä näkyy otteissa. Siksi joukkueen on pakko keskittyä puolustamiseen hyökkäyspelin kustannuksella ja toivoa tekevänsä yhden tai kaksi osumaa. Maaleja onkin syntynyt vain kaksi viidessä viime Bundesliiga-pelissä.

Kehno vierasvire ja poissaoloja

Vierailija Schalke 04 avasi uuden vuoden kitkerällä 1-3-kotitappiolla Werder Bremenille, mutta sen jälkeen tuli vierasvoitto Darmstadt 98:sta (0-2) ja kotona Wolfsburgista (3-0). Schalke ei ole loistanut tämän kauden vierasotteluissaan, ja Darmstadt-voittoa edeltäneet neljä matkapeliä tuottivat vain yhden tasuripisteen.

Schalken loukkaantuneiden lista on pitkä: Uchida, Nastasic, Höwedes, Höger ja Giefer. Choupo-Moting on epävarma, mutta Aogo palannee mukaan.

Oma pelivalintamme on alle 2,5 maalia miltei tuplakertoimella. Mainzilla on alla viisi peräkkäistä alipeliä (näissä keskiarvona 1,0 maalia per ottelu). Kotona 4/6 edellistä ovat tuottaneet alipelin – samoin kaksi edellistä keskinäistä Coface Arenalla (2-0 ja 0-1).

Schalke on pelannut runsasmaalisempia otteluita, mutta joukkueen puolustus on kova ja pitänyt nollan 3/4 kertaa viime otteluissa. Toisaalta myös Mainzin puolustus on ollut erittäin pitävä.

Avaa pelitili ComeOnille ja lunasta markkinoiden muhkein bonus!

Vetovihje: Alle 2,5 maalia
Kerroin: 1,96
Peliyhtiö: ComeOn! (300 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Perjantai 12.2. klo 21.30
TV / stream:  Eurosport 2

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi