Vetovihje: Barcelona – Celta Vigo 14.2.2016

Kertoimenlaatijoiden suosikki Barcelonan ja Celta Vigon välisessä mittelössä on selvä. Mutta onko isäntien kertoimet painettu sittenkin liian alas?

BW eSports FI €100 welcome

Lataa pelikassa täyteen: Täältä löydät parhaat bonukset ja kampanjat kaikkiaan 17 pelisivustolle!

Barcelona isännöi Celta Vigoa Espanjan liigan myöhäisottelussa. Kaksikko on kohdannut jo kertaalleen tällä kaudella, ja tuolloin Celta Vigo nöyryytti kotonaan suurseuraa peräti 4-1-lukemin.

Tuolloin aika oli kuitenkin toinen. Celta Vigo ei ole enää yhtä hyvässä vireessä, kun taas Barcelona marssii voitosta voittoon niin La Ligassa kuin cupissakin. Viime viikolla Barca eteni Copa del Reyn finaaliin lyötyään Valencian yhteistuloksella 8-1.

Celta Vigo putosi välieristä, sillä Sevilla oli parempi yhteislukemin 6-2.

Ei ole mikään suupala

Celta Vigo aloitti kauden erinomaisesti ja hämmensi kärkipään kilpajuoksua syksyllä. Sittemmin meno on hiipunut, mutta edelleen joukkue väläyttelee aika ajoin. Ryhmässä on laatua, eivätkä kärkijoukkueetkaan ole päässeet helpolla. Murskavoitto Barcelona on vain yksi esimerkki, sillä myös cup-spesialisti Atletico Madrid pullautettiin Copa del Reystä.

Siksi onkin erikoista, että Barcelonaa pidetään täysin ylivoimaisena suosikkina vedonlyönnissä. Kotivoiton kerroin on 1,07, mikä on aivan liian matala. Pelivalintamme onkin Celta Vigo +3 (asian handicap) ComeOnin kertoimella 2,11. Panos palautuu kolmen maalin kotivoitolla. Ei kai ero voi sitä isompi olla..?

Avaa pelitili ComeOnille ja lunasta 300 euron bonus!

Vetovihje: Celta Vigo +3 (asian handicap)
Kerroin: 1,95
Peliyhtiö: ComeOn! (300 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 14.2. klo 21.30
TV / stream:  Viasat Sport

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi