Vetovihje: PSG – Chelsea 16.2.2016

Mestarien liigan pudotuspelivaihe käynnistyy TV2:lla kuumalla koitoksella, jossa Paris Saint-Germain ja Chelsea iskevät yhteen Parc des Princesillä.

BW eSports FI €100 welcome

Lataa pelikassa täyteen: Täältä löydät parhaat bonukset ja kampanjat kaikkiaan 17 pelisivustolle!

Tämähän alkaa olla jo ehta klassikko: PSG ja Chelsea Mestarien liigassa.

Myös viime vuonna kaksikko kohtasi neljännesvälierissä. Tuolloin PSG eteni jatkoon vierasmaalien turvin pelattuaan kotona 1-1- ja vieraissa 2-2-tasapelin. Vuotta aiemmin tiet kohtasivat puolivälierissä. Myös tuolloin kokonaistulos oli 3-3, mutta sillä kertaa oli lontoolaisten vuoro mennä jatkoon vierasmaalisäännön avulla.

Nyt kaikki näyttää sikäli erilaiselta, että PSG:llä on kasassa kaikkien aikojen paras joukkue, joka vaikuttaa todella vahvalta. Chelsea sen sijaan seilaa vastatuulessa ja jumittaa Valioliigan alemmassa puoliskossa. Eurosijoille ei liene asiaa.

Maaleja luvassa?

Europeleissä otteluparien avausosa jää usein vähämaaliseksi, koska molemmat kyttäilevät iskun paikkoja, eikä riskejä haluta ottaa. Me näemme kuitenkin mahdollisuuksia siihen, että ottelussa nähdään osumia.

PSG:n hyökkäyspään tähdet ovat hyvin levänneitä, koska jättivät edellisen liigaottelun väliin. Joukkue tietää, että hyvä tulos avausottelusta helpottaisi urakkaa Lontoossa. PSG pelaa aina hyökkäysvoittoisesti kotiyleisön edessä, käytännössä vastustajasta riippumatta.

Chelsea ei ole Guus Hiddinkin alaisuudessa enää yhtä tulosorientoitunut kuin José Mourinhon aikana. Tämä näkyi myös viimeksi Newcastle-ottelussa, jonka Blues voitti 5-1-lukemin. Paha takaisku oli, kun John Terry loukkasi itsensä ja on tänään sivussa. Myös Kurt Zouma on sivussa, mikä tuntuu alakerrassa. Nemanja Matic on pelikiellossa.

Edellisistä kohtaamisista 2/6 ovat tarjoilleet vähintään kolme maalia, loput tasan kaksi. Chelsean viime otteluista vain 2/9 ovat jääneet alle 2,0 maalin – PSG:n otteluista vain 1/7.

PSG:llä riittää hyökkäysvoimaa horjuttamaan Chelseaa, joka sekin on saanut hyökkäyspeliään kulkemaan. Pinnaclen kerroin 1,66 yli 2,0 maalista riittää meille. Panos palautuu tasan kahdella maalilla.

Avaa pelitili Pinnaclelle ja varmista lisäjännitys tiistai-illalle!

Vetovihje: Yli 2,0 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,66
Peliyhtiö: Pinnacle
Kohde sulkeutuu: Tiistai 16.2. klo 21.45
TV / stream:  Yle TV2

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi