Vetovihje: Augsburg – Liverpool 18.2.2016

Eurodebytantti Augsburg tarjoili viihdyttäviä otteluita alkulohkossa. Sellainen lienee luvassa tänäänkin, kun Liverpool vierailee WWK Arenalla.

BW eSports FI €100 welcome

Augsburg sijoittui viime kauden Bundesliigassa viitossijalle, mikä nosti joukkueen ensimmäistä kertaa europeleihin. Siinä mielessä jatkopaikka on erinomainen suoritus. Saldo 3-0-3 riitti kakkossijaan ennen Partizania paremman maalieron turvin. Athletic Bilbao oli ykkönen ja AZ jumbo.

Muuten Augsburg on ollut pettymys. Joukkue jumittaa Bundesliigan kellariosastossa, ja vain piste erottaa joukkueen putoamiskarsintapaikalta.

Myös Liverpool on ollut pettymys. Valioliigassa sijoitus on kahdeksas, ja viimeiseen europaikkaan oikeuttavaan viitossijaan (ManU) on matkaa kolme pinnaa. On kuitenkin hämmentävää, kuinka kertoimenlaatijat palvovat viikosta toiseen Jürgen Kloppin miehistöä.

Keskinkertaisista esityksistään huolimatta Liverpool välttyi tappioilta B-lohkossa. Seurana olivat Sion, Rubin Kazan ja Bordeaux, joita vastaan saldoksi muodostui 2-4-0. Se riitti nipin napin ykköspaikkaan.

Verkot heilumaan

Käsitys on myönteinen, sen vähän perusteella, mitä olemme nähneet Augsburgia kauden eurokentillä. Erityisesti hyökkäys on toiminut, puolustus heikommin. Näin yksinkertaistettuna.

Augsburgin verkko heilui molemmissa päissä viidesti kuudessa lohkovaiheen ottelussa. Liverpoolin vastaava saldo oli neljä kuudesta.

Viimeksi Liverpool paukutti Aston Villan verkkoon kuusi palloa – loppulukemat 6-0. Daniel Sturridge teki vahvan paluun pitkältä loukkaantumishuililta. Hänen merkityksensä on iso. Isänniltä on vieläpä keskikentältä tärkeä palanen, Daniel Baier, poissa.

Silti kotonaan Augsburgin pitäisi pystyä suoriutumaan hyvin kentän molemmissa päissä. Siksi uskomme molempien joukkueiden onnistuvan maalinteossa ComeOnin kertoimella 1,91. Se on markkinoiden paras.

Avaa pelitili ComeOnille ja lunasta 300 euron bonus!

Vetovihje: Molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa
Kerroin: 1,91
Peliyhtiö: ComeOn! (300 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Torstai 18.2. klo 22.05
TV / stream:  Nelonen Pro 2

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi