Vetovihje: Lukko – Tappara 24.3.3016

Isännät ovat heiluttaneet tahtipuikkoa Lukon ja Tapparan puolivälieräsarjassa, sillä vieraat ovat jääneet joka kerralla nollille. Jatkuuko sama trendi tänään?

BW eSports FI €100 welcome

Tapparan ja Lukon välinen sarja on ainoa, jossa ei ole nähty vielä yhtäkään vierasvoittoa. Tappara johtaa sarjaa kolmen kohtaamisen jälkeen voitoin 2-1.

Merkille pantavaa sarjassa on ollut se, että vieraat ovat jääneet joka kerralla nollille. Tappara voitti avausottelun 3-0 – aivan kuten aavistelimmekin. Lukko voitti kotiottelunsa 5-0, ja Tappara tiistaina jälleen 1-0.

Osapuolista Lukko on ollut aavistuksen niskan päällä kahdesta tamperelaisten kotivoitosta huolimatta. Tapparan hyökkäyspeli ei ole lähtenyt rullaamaan kuten runkosarjassa, vaan Lukko on saanut melko hyvin tukahdutetuksi tamperelaisten pelinrakentelun.

Lisäksi raumalaiset ovat laukoneet enemmän joka ottelussa. Kolmen ensimmäisen yhteenoton yhteislaukaukset laskettiin Lukolle lukemin 106-67, joten raumalaiset ovat laukoneet yli puolitoista kertaa vastustajaa useammin.

Maalivahtiosastolla on ollut tasaista, eikä kenttäpelaajista yksikään ole noussut vielä yli muiden.

Kotivoitoille jatkoa

Me uskomme sarjan jatkuvan kotivoittojen merkeissä. Etenkin nyt ykkösmerkin valinnalle on perusteita, koska Lukko on hallinnut sarjaa kahdesta vierastappiostaan huolimatta.

Lisäksi molemmat joukkueet olivat runkosarjassa selvästi parempia kotonaan kuin vieraissa. Varsinkin Lukon otteissa on nähtävissä selvä ero Äijänsuolla ja reissupeleissä. Kotihallissaan Lukko päästi omiin keskimäärin vain 1,77 maalia, mikä oli vähiten kaikista kotijoukkueista. Vieraissa omissa kolisi selvästi enemmän.

Myös Tappara pelaa kotonaan paremmin kuin vieraissa, joten tänään etu on ehkä tavallista selvemmin Lukolla. Pelivalintamme onkin ykkönen William Hillin kertoimella 2,15, joka on markkinoiden paras. Pinnacle antaa 2,13 ja Betsson 2,11.

Avaa pelitili William Hillille ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje: 1×2 ykkönen, Lukko voittaa
Kerroin: 2,15
Peliyhtiö: William Hill (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Torstai klo 18.30
TV / stream:  Nelonen Pro ja Ruutu-palvelu