Vetovihje: Super Bowl 2015, Seattle – New England 2.2.2015

Super Bowl XlIX Seattle Seahawksin ja New England Patriotsin välillä pelataan maanantain vastaisena yönä. TV-lähetys ilmaiseksi läpi viikonlopun näkyvällä Nelonen Pro 1:llä käynnistyy maantain puolella aamuyhdeltä. Meillä on tarjota titaanien taistoon otteluennakko ja pelivihje.

BW eSports FI €100 welcome

Seattle Seahawks voitti Super Bowlin viime kaudella lyötyään yllättävän vaivattomasti Denver Broncosin 43-8 ja jätti varjoon supertähti Peyton Manningin.  Nyt Seattlella on mahdollisuus olla ensimmäinen mestaruuden uusiva joukkue sitten New England Patriotsin, joka voitti 2004 ja heti perään 2005.

Patriots kuuluu NFL:n jättiläisiin, mutta joukkue voitti mestaruuden viimeksi siis kymmenen vuotta sitten. Joukkue voitti Super Bowlin 2002, 2004 ja 2005 ja oli finaalin häviävä osapuoli 2008 sekä 2012. Kysymys kuuluu nyt, onnistuuko Patriotsin pelinrakentaja Tom Brady voittamaan Super Bowlin vielä kerran? Seahawksin secondary-puolustus on liigan paras eikä ole helposti murrettavissa.

Secondaryt ovat siis syöttöjä pysäyttäviä taka- ja kulmapuolustajia, ja Seattlen secondary on todella maineikas ja on jopa nimetty Legion of Boomiksi. Esimerkiksi Richard Sherman tekee vastustajan laitahyökkääjien ja pelinrakentajien pelaamisesta hankalaa. Bradyn ja Rob Gronkowskin onkin esitettävä parasta peliään, jotta Patriotsilla olisi mahdollisuudet voittoon.

Viimeksi Conference Championshipissä Seattle aloitti vaisusti. Joukkue oli puoliajalla häviöllä jo 0-16, mutta QB Russel Wilsonin johdolla Seattle nousi takaisin peliin ja voitti dramaattisesti 28-22 jatkoajan jälkeen.

Jos Seattle töpeksii yhtä pahasti New Englandiä vastaan, vastustaja rokottaa varmasti Green Baytä herkemmin. New England puolestaan voitti omassa konferenssifinaalissaan Indiana Coltsin peräti lukemin 45-7.

Tässä on ottelun voittaja

Seattlen QB Wilson suosii monipuolista keinovalikoimaa ja käyttää paljon juoksupelejä. Hän ei myöskään pelkää juosta pallon kanssa itse. Mutta Patriotsilla on eliittitason puolustus juoksupeliä vastaan, mikä pakottanee Wilsonin käyttämään enemmän heittopeliä – etenkin Baldwinille.

Kun kertoimia katsotaan, asetelma joukkueiden välillä on uskomattoman tasainen. Seattlen kerroin on 1,95 ja New Englandin 1,98.

Seahawks ei vakuuttanut Green Baytä vastaan, mutta nousu oli toisaalta häikäisevä ja muuten Seattlen peli on näyttänyt viime aikoina hyvältä. Mestaruudet voitetaan yleensä puolustamalla, ja tämän Seattle taitaa. Likäksi joukkueella on tuoreessa muistissa viime kaudelta, miten mestaruus voitetaan, mikä sekin kääntää asetelmia Seahawksin eduksi.

Pelivalintamme on siis Seattle voittaa Super Bowlin 2015 Nordicbetin kertoimella 1,96.

Avaa tästä pelitili Nordicbetille ja kuittaa itsellesi 200 euron avausbonus!

Vetovihje: Seattle voittaa Super Bowlin
Kerroin: 1,96
Peliyhtiö: Nordicbet (200 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Maanantain vastainen yö, 2.2. klo 01:30
TV:  Nelonen Pro 1 ja 2

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi