Ravivihje: Vermo T65 22.4.2015

Vermon kierroksella varmoja on tarjolla lähes jokaisessa lähdössä. Vihjetykin valintoja ovat Joe Di Maggio ja Hevillä.

BW eSports FI €100 welcome

T65-1:

11 Costello on pitkään todella hyvä ja todennäköinen voittaja tänäänkin. Costello on kerännyt tänä vuonna jo 29.500 euron tilin ja sarjat kovenee koko ajan. Costellon menoa se ei ole haitannut, vaan monet voitoista ovat tulleet vaikeimman kautta. Tänään rattailla on taas Risto Tupämäki, joka on hävinnyt Costellolla vain kerran, voittoja on seitsemän. Vihjetykin tykkihevonen tähän on 6 Aaron Hem, joka pilaa juoksunsa usein laukkoihin. Aaron Hem on juossut tällä kaudella paljon ykkössarjalaisia vastaan ja taulu ei paljon lupaa. Nyt tehtävä olisi oikein sopiva ja Aaron Hemin peliosuus on vain 1,7 %. Kaksari 6-11 lienee illalla hyvä pelikohde.

T65-2:

Lähtökiihdytys on avainasemassa. E-P Mäkinen lataa pomminvarmasti 7 Classic St Patilla lähtöön ja yrittää riistää keulapaikan 4 Star Martinilta. Jos Star Martin pääsee keulaan ja rauhoittaa vauhtia, niin Mika Forssin ajokista ohi ei tulla. Vihjetykki ei sulje pois mahdollisuutta, että E-P Mäkinen pääsisi keulaan. Jos niin ei tapahdu, on juoksussa myös ylivauhdin vaara olemassa. Tällöin mielenkiintoinen hevonen on pieneltä paussilta palaava huipputamma 9 Moonlight Love ja kärkijoukossa nappijuoksun saava 2 Thula Sana.

T65-3:

Kolmas lähtö on kierroksen tasaisin. 3 Ambitious Beat on hyvältä paikalta ansaitusti suosikki. 2 Ida Glitter saanee Ambitious Beatin perässä perässä säästöjuoksun, jos Ville Tonttila ei viime kertaiseen tapaan pummaa lähtöä. 12 Wallander on kyvykäs hevonen, mutta lähtöpaikka on todella synkkä. Yllättäjinä lapulle poimitaan takarivistä myös 9 Fast Motion ja 10 Priceless Ace.

T64-4:

Tuomas Korvenojan 1 Joe Di Maggio hurmasi kaksi viikkoa sitten kärkipaikalta kolmevuotislähdössä. Lähtöpaikat ovat jälleen Joe Di Maggion puolella, sillä ainoa uhkaaja 7 Italyano on arvottu ulommaksi. Joe Di Maggio saanee tässä kilpakumppaneiden kunnioituksen ja keulapaikalta voitto on lähellä.

T65-5:

Vihjetykin toinen varma on 3 Hevillä. Turolainen palasi viimeksi tauolta ja otti lähdön rauhassa. Hevillä teki paljon tätä kovemmassa lähdössä hienon kirikierroksen ja nousi vakuuttavasti hänniltä toiseksi. Tässä tehtävässä Jouko Tarvainen voi ajaa jo aikaisemmin eteenpäin, sillä keulapaikka lienee saatavilla. Kaksariin mielenkiintoinen haku on 11 Suvi Kevätön, joka teki edelliskerralla vahvan esityksen Jokimaalla. Nyt tamma on lähes pelaamaton.

T65-6:

Päätöskohteessa jatkuvasti hyviä juoksuja tehnyt 5 Freddie Ale on ansaitusti suosikki. Illan pelijakauman suurin vääristymä on kuitenkin 14 Zeus Kempillä. Derbyfinalistia on pelattu naurettavat 6,90 %.  Juha Utalan väkivahva ruuna on pitkällä 3100 metrin matkalla vahvoilla, vaikka lähtöpaikka on ikävä. Zeus Kempillä on ajettu tauon jälkeen kaksi starttia ja tulosta alkaa kohta tulla. Kolmantena lapulle nostetaan pitkästä matkasta niin ikään hyötyvä 15 Eros Cane. Markku Nieminen alkaa tuntea ruunan metkut ja tässä ruotsintuonti voi jyrätä lähelle kärkeä. Viimeksi Eros Cane oli juoksunkulun uhri.

Vihjetykin vihjerivi:

6,11

2,4,7,9

2,3,9,10,12

1 Joe Di Maggio

3 Hevillä

5,14,15

Yhteensä 120 systeemiä eli 12 euroa. Vihjetykin vihjerivistä voi ostaa 1/10 tästä linkistä.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi