Ravivihje: Vermo T65 29.4.2015

T65-1:

BW eSports FI €100 welcome

Avauskohteen suosikki on Markku Niemisen kolmevuotias 7 Flynn Boko, joka viime viikon kierroksen suosikkina jätettiin neljänneksi. Flynn Boko teki ihan asiallisen juoksun, mutta vaikealta lähtöpaikalta juoksusta tuli liian haastava. Sama pelko on tänäänkin ilmassa, mutta tällä kertaa vastus on viime viikoista heikompi ja Flynn Boko voi nyt päästä keulaankin kohtuullisella revityksellä. Varmistuksina lapulle nostetaan hyvältä lähtöpaikalta starttaava 2 Samase, kirikykyinen 6 Ex Gracy ja kyvykäs 8 Captain Sparrow.

T65-2:

Vihjetykin ensimmäinen varma on hallitseva ravikuningas 16 Köppinen. Kahdesta pakista huolimatta väkivahva ori on tänäänkin lähellä voittoa. Sateen myötä raskaaksi muuttuva rata sataa suoraan voimahevosen laariin ja Ari Moilanen rymistelee kolmatta rataa pitkin Köppisellä kauden toiseen voittoon.

T65-3:

5 Willy Yankeessa on myös hyvin todennäköinen voittaja. Ikäluokkakisoja kulunnut ori on nyt helpon oloisessa rahasarjassa. Tuomas Korvenoja kaasuttanee nelivuotiallaan johtopaikalle ja siitä Willy Yankee on erittäin vaikeasti ohitettavista. Vihjetykki varmistaa kuitenkin Willy Yankeen 3 Rocket Richardilla, koska 3,60 % peliprosentti on hyvältä paikalta starttaavalle, kyvykkäälle oriille suorastaan naurettavan pieni. Rocket Richard saanee nyt hyvän juoksun toisessa tai kolmannessa sisäparissa ja loppusuoralla tilaa saadessaan ori on vaarallinen. Kaksari 3-5 on Vihjetykin päivän tärppi.

T65-4:

Neljännessä lähdössä kolme hevosta erottuu selvästi muista ja voittaja löytynee kolmikosta 3 Holy Fire, 9 Capehill’s Cadeau ja 12 Amour Kemp. Näistä Holy Fire on ansaitusti suosikki selvästi parhaimmain lähtöpaikkansa myötä. Lapulle rastitaan synkästä lähtöpaikasta huolimatta yllätysmerkkinä myös 8 Aspenhill’s Apache, joka viimeksi runttasi kuolemanpaikalta hienosti ykköseksi.

T65-5:

Tammalähdössä 1 An-Lady ei sadesäässä kiehdo. Raskas rata sen sijaan hyödyttää esimerkiksi vähän pelattuja 6 Demi de Veluweta ja 7 Orderlya. Molemmat tammat jaksavat punnertaa kiitettävästi. Pelikupongille rastataan myös viikko sitten hienon juoksun tehnyt suosikki 9 Thula Sana ja viimeksi pussissa istunut 11 Bosses Lily.

T65-6:

Vihjetykin toinen varma on päätöskohteen 2 Bacardi Razz. Rahallisesti Kati Lindbergin ruuna on ylisarjassa, mutta kykyjään Bacardi Razzin ei tarvitse tässä seurassa hävetä. Paikka on mitä mainioin ja Mika Forss saanee ruunalla haluamansa juoksun. Jokimaalla Bacardi Razz laukkaili kengättömänä, mutta Lindberg palauttaa Bacardi Razzin vanhaan balanssiin. Viime kerran epäonnistumisen jälkeen peliosuus on nyt sopiva. Toki Tuomas Korvenojan Kriteriumissa kolmanneksi sijoittunut 6 Oliwer Hip on kunnioitettava vastus.

Vihjetykin vihjerivi:

2,6,7,8

16 Köppinen

3,5

3,8,9,12

6,7,9,11

2 Bacardi Razz

128 systeemiä eli 12,80 euroa. Vihjesysteemistä voi ostaa 1/10 osuuden tästä linkistä.

 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi