Ravivihje: Vermo T65 6.5.2015

Vermossa ravataan tänään haastavan oloinen kierros. Lisää vaikeuskerrointa tuo illaksi luvatut rankkasateet, joten radan kunto on hieman arvoitus.

BW eSports FI €100 welcome

T65-1:

8 Kentucky Love on joukon ylivoimaisesti kyvykkäin ja huonolta lähtöpaikaltakin selvä suosikki. Peliprosentit ovat yläkantissa, lähtöpaikka on huono ja alla pientä taukoa, joten varmistukset ovat paikallaan. 4 Vilukko on riittänyt kovemmissakin lähdöissä ja starttinopealle ruunalle on luvassa hyvä juoksu. 9 Demi de Veluween Vihjetykki luottaa edelleen. Raskas keli olisi tammalle etu.

T65-2:

6 Välähdys on esittänyt välähdykseen verrattavissa olevaa nopeutta. Kuusivuotias nousukas välähtää tässäkin nopeasti johtopaikalle. Pitkältä matkalta ei ole kokemusta, mutta helpolla Välähdyksestä ei ohi tulla. Pelikupongille kaveriksi rastitaan ainoastaan erittäin epävarma 7 Tinon Tykki, jota sarjamääritys suosii. Myös sadekeli olisi mannaa vahvalle ruunalle.

T65-3:

Kolmannessa lähdössä yllättää, että 3 Ambitious Beat on vasta viitossuosikki tasaisessa lähdössä. Viimeksi ori menetti johtopaikan 5 Wallanderille eikä lopussa ohi ollut asiaa. Nelivuotias on jälleen hyvällä paikalla ja voitto ei ole kaukana. Lapulle nostetaan lisäksi kyvykäs 2 Record Dei Rex ja keulaan sujahtava 4 Instant Rich.

T65-4:

2 Thelma Zet rastitaan ylipelattunakin varmaksi. Lähtö ei ole tasoltaan ihmeellinen ja Reijo Tauriaisen silmäterä on arvottu hyvälle lähtöpaikalle. Siitä nelivuotias tamma kiihdyttänee keulaan, josta Thelma Zet voitti kaksi viikkoa sitten tasokkaammankin tehtävän.

T65-5:

Viidennestä kohteesta etukäteen kovimmat hevoset ovat jääneet pois ja peliprosentit ovat siirtyneet 11 Arctic Madonnalle. Kolmevuotias tamma ei helpolla voittoon tässä kierrä, vaikka joukon kyvykkäin onkin. Eturivin sisäradoilta lapulle nostetaan 1 Thomas Von Bentz, 2 Raw Jack, 3 Enough Laugh sekä 8 Muscat Tone ja 12 Arctic Mystery.

T65-6:

Päätöskohteessa varmaksi nostetaan 5 Amaretto Scoop, jota voitot ovat viime aikoina takarivin lähtöpaikoilta kiertäneet. Tällä kertaa Jyrki Tammimetsän ajokki on päässyt eturiviin ja Tammimetsä kaasuttanee ruunalle reippaasti eteenpäin. Johtopaikalta Amaretto Scoopista ei ohi tulla. Päivän kaksari-ideaksi nostetaan Amaretto Scoopin kanssa 1 Fire Spruce, jota kurakeli suosisi. Vahva tamma on nyt hyvällä paikalla ja kunto on viime kertaisen kirin perusteella rautaa.

Vihjetykin vihjerivi:

4,8,9

6,7

2-5

2 Thelma Zet

1-3,8,11,12

5 Amaretto Scoop

Yhteensä 144 systeemi = 14,40 euroa. Vihjerivistä voi ostaa 1/10 osuuden tästä linkistä

 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi