Vetovihje: HIFK – TPS 13.11.2014

IFK hallinnut keskinäisiä pitkään kotonaan

Nordenskiöldinkadulla otellaan tänään klassikkokamppailu, kun Liigassa palataan tauolta tositoimiin usean joukkueen voimin (tiistain orpopeliä kun ei lasketa). Helsingin IFK isännöi valmentajiaan vaihtanutta Turun Palloseuraa selvänä ennakkosuosikkina, eikä oikeastaan mikään viittaa vierasvoittoon.

BW eSports FI €100 welcome

HIFK aloitti kauden tehokkaasti ollen pitkään sarjan kärkipaikoilla. Sittemmin otteet alkoivat ailahdella, ja joukkue valahti taulukossa alemmas. Liigan keskikasti on kuitenkin erittäin tasainen, eikä tämänhetkiseltä seiskasijalta ole matkaa kolmossijaan (KalPa) kuin neljä pistettä.

Antti Törmäsen IFK on osoittanut taistelevansa joka pelissä loppuun saakka voitosta. Näin oli tiistainakin, kun europelien jatkopaikka varmistui viime hetkien ratkaisuosumilla Fribourgia vastaan. Lopputulos oli helsinkiläisille 3-1 ja yhteistulos 5-3.

Myös TPS voitti tiistaina CHL-puolivälierien kakkososansa (Raumalla 3-4), mutta Lukko eteni jatkoon yhteistuloksella 8-5. Ottelu oli ensimmäinen peräsimeen tarttuneella Miika Elomolla, joka korvasi Kai Suikkasen Palloseuran pääkäskijänä. Liigassa TPS jättäytyi maaottelutauolle kahden tappion saattelemana.

Turkulaiset saavat takaisin kehiin olkapäävammasta toipuneen Niclas Luceniuksen, joka oli poissa liigajäiltä sitten lokakuun alun. Tämän ja viime viikon CHL-mittelöissä hän oli jo mukana.

IFK:n ja TPS:n aiemmat kohtaamiset tältä kaudelta ovat tasan 1−1, kun kotijoukkue on kummallakin kerralla voittanut maalin erolla. Tepsin historia Nordiksella on huono, sillä IFK on voittanut kuusi viimeistä kohtaamista varsinaisella peliajalla. Edellinen vierasvoitto nähtiin 9. joulukuuta 2011.

VETOVIHJE: HIFK on voittanut kuusi kauden kahdeksasta kotiottelustaan, ja TPS on ollut sarjan heikoin vierailija. Kahdeksasta vieraspelistä turkulaisilla on kasassa vain yksi piste!

Myös tiistain voiton merkitys jää kyseenalaiseksi, koska CHL:n ja Liigan ottelut eivät ole yksi yhteen vertailukelpoisia. Voitosta huolimatta uusien pelisysteemien sisäänajo ottaa aina aikansa, ja myös keskinäisten historia puoltaa kotivoittoa. Betway antaa suorasta kotivoitosta markkinoiden parhaan kertoimen 1,95, johon tartumme.

Avaa tästä pelitili Betwaylle ja hyödynnä 50 euron riskitön veto!

Muista myös Vihjetykin ja Redbetin yhteinen Liiga-kisa, jossa etevimmille jaetaan rahapalkintoja. Lue lisää täältä!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi