Vetovihje: Tappara – Ilves 15.11.2014

Ennakkoasetelma selvästi kertoimia tasaisempi

Ilves pyrkii makselemaan kalavelkoja naapurille Tapparan vietyä nimiinsä kauden kaksi ensimmäistä Tampereen paikallismittelöä. Joukkueiden trendikäyrät osoittavat eri suuntiin, joten sikäli kerroinasettelua voi pitää mielenkiintoisena.

BW eSports FI €100 welcome

Muualla aitoja paikallispelejä ei Liigassa tätä nykyä enää pelatakaan kuin Nääsvillessä. Tapparan asettuu isännän rooliin ensimmäistä kertaa tänä syksynä, vaikka samassa hallissa pelaavilla joukkueilla kotietua ei käytännössä olekaan.

Sarjataulukossa joukkueilla on eroa neljä pistettä Tapparan eduksi, mutta sekään ei todista mitään, sillä Ilves on pelannut kaksi peliä vähemmän. Tapparan sijoitus on kolmas, Ilveksen kahdeksas.

Maaottelutauolla Tappara pelasi kauden viimeiset CHL-ottelunsa, joissa tie jatkopeleissä nousi pystyyn Frölundaa vastaan yhteismaalein 3-9. Myös paluu Liigan tauolta tuotti tappion, kun Pelicans oli kotonaan parempi maalein 4-2. Europelit mukaan lukein yhdeksän ottelun voittoputki onkin kääntynyt nyt neljän ottelun tappioputkeksi. Tapparan maalinteko ja ylivoima ovat takkuilleet pahasti läpi kauden, vaikka oma pää onkin tiivis.

Ilves palasi tauolta tositoimiin jo tiistaina haettuaan KalPalta 1-2-voiton. Mansen mirrien voittoputki venyi kolmen ottelun mittaiseksi, kun Sport kaatui perjantaina Hakametsässä murskalukemin 6-1.

VETOVIHJE: Kertoimenlaatijoiden ajatusmaailma ihmetyttää, sillä Tapparan kertoimet liikkuvat käsittämättömästi 1,80 hujakoilla, vaikka alla on jo useampi tappio. Ilves puolestaan saa Betwayltä markkinoiden parhaimmistoon lukeutuvan kertoimen 4,30. Emme näe, että joukkueiden tasoero tällä hetkellä voisi mitenkään olla kertoimien kaltainen.

Ei vielä pelitiliä Betwayllä? Avaa sellainen tästä ja kuittaa 50 euron ilmaisveto vaikka juuri tähän otteluun!

Muista myös Vihjetykin ja Redbetin yhteinen Liiga-kisa, jossa etevimmille jaetaan rahapalkintoja. Lue lisää tästä!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi