Vetovihje: Bayern München – Schalke 3.2.2015

Kotijoukkue katsottu liian selväksi suosikiksi

Bayern Münchenin paluu sarjatauolta tuotti mahalaskun. Tuloksena oli kauden ensimmäinen tappio ja vieläpä rökälelukemin. Löytyykö voittovire kotona Schalke 04:aa vastaan?

BW eSports FI €100 welcome

Bayern piti palloa hallussaan Wolfsburgia vastaan 67-33% peliajasta, mutta turpaan tuli rumin rumin 1-4-lukemin. Bayern hallitsi peliä Volkswagen Arenalla, ja oma pelivihjeemmekin tuotti totaalisen hutikudin. Joten otetaan tästä uusi yritys!

Kotona Allianz Arenallaan Bayern on yhä lyömätön. Yhdeksän sarjapeliä, yhdeksän voittoa ja maaliero murskaava 27-2.

Terveystilanne alkaa helpottaa, ja nyt sivussa ovat vakiomiehistä vain Ribery, Rafina ja Lahm. Nämä ovat varmuudella sivussa.

Keskinäisissä Bayern on välttänyt tappion yhdeksän kertaa peräkkäin eri kilpailuissa (näistä kahdeksan Bundesliigassa). Schalke voitti edellisen kerran keväällä 2011. Huomionarvoista kuitenkin on, että ainoan tasurinsa mainituissa yhdeksässä ottelussa Schalke otti nimenomaan viime elokuussa kotonaan.

Schalkellakin jonkinlaiset saumat

Schalke 04 jahtaa europaikkoja ja pitää hallussaan tällä hetkellä nelossijaa. Pisteitä on yhtä paljon kuin sarjakolmosella Mönchengladbachilla, mutta maaliero on heikompi. Kaulaa ”harmaalle alueelle” on neljä pinnaa, joten taistelu europaikoista on tasaista.

Joukkueen vire on kova, sillä seitsemästä viime ottelustaan Schalke on hävinnyt vain yhden – saldona 5-1-1. Loukkaantumisia on ollut paljon, ja ne ovat koskettaneet myös avainpelaajia. Tänään joukkue saa tulla toimeen ilman herroja Höger, Fährmann, Draxler ja Huntelaar (pelikiellossa).

Schalken poissaoloista, edellisistä keskinäisistä ja Bayernin tämän kauden kotisaldosta huolimatta uskomme vieraiden pysyvän jollakin lailla isäntien matkassa. Bayern voi olla vielä hiukan sekaisin yllätystappiosta, ja joukkue on sitä paitsi voittanut ”vain” 4/9 kotiotteluistaan yli kahdella maalilla.

Schalken altavastaajan asemaa on siis liioiteltu. Pelivalintamme on Schalke (asian handicap +2,5) Bet1234:n kertoimella 1,90.

Avaa tästä pelitili Bet1234:n ja nappaa 100 euron avausbonus!

Vetovihje: Schalke +2,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 1,90
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Tiistai 3.2. klo 21.00
TV:  EuroSport 2

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi