Vetovihje: Chicago – Anaheim 21.5.2015

Tämä taistelupari ei maaleilla mässäile

Chicago Blackhawks ja Anaheim Ducks kohtaavat lännen kolmannessa konferenssifinaalissa ensin mainitun ryöstettyä kotiedun tiistaina itselleen. Kaikki viittaa vähämaaliseen mittelöön.

BW eSports FI €100 welcome

Voitot ovat siis 1-1 ennen ensimmäistä Chicagossa pelattavaa koitosta. Me vihjasimme ottelusarjan edellisen kamppailun lopputuleman oikein kertoimella 2,15, kun Anaheim joutui taipumaan kolmannessa jatkoerässä lukemin 2-3.

Chicagon Unitedin Centerin voi olettaa tänään kiehuvan neljän peräkkäisen vierasottelun jälkeen. Blackhawks esiintyi sarjan ensimmäisissä kamppailuissa Anaheimissa hyvin ja sai ansaitusti mukaansa yhden voiton. Peli on kulkenut mallikkaasti jo pitkän aikaa, ja tappioita on tullut vain yksi seitsemään viime otteluun.

Ja kuten mainitsimme jo edellisessä ennakossamme, Anaheim on ollut intiaaneille mieluisa vastus, sillä joukkueella on alla jo viisi voittoa seitsemästä viime kohtaamisesta.

Maalit taas kortilla?

Anaheimia ei sovi silti aliarvioida, ja siksi pysyttelemme tälläkin kertaa etäällä 1×2-markkinasta. Ducks on esiintynyt pudotuspeleissä edukseen ja voittanut kymmenestä ottelustaan kahdeksan. Aiemmilla kierroksilla varsinkin hyökkäyspeli sujui mainiosti heikompia Winnipegiä ja Calgaryä vastaan.

Chicago on kuitenkin eri luokan vastus, vaikka Michal Rozsival onkin loukkaantuneena sivussa. Blackhawks on jäljellä olevista joukkueista itse asiassa se, jonka otteluissa on useimmin jääty alle 5,5 maaliin. Runkosarjassa kokonaiset 61 ottelua tuottivat alipelin – eli peräti 65 prosenttia – ja 31 ylipelin. Anaheimin peleissä maaleja räiskittiin enemmän, mutta myös Ducks jäi useammin rajapyykin alle, sillä joukkueen runkosarjaotteluissa 56 prosentissa jäätiin alle 5,5 maaliin.

Anaheimissa otellut kaksi ensimmäistä ottelua tuottivat molemmat tasan viisi osumaa, mutta viimeksi jatkoaikaa pelattiin hurjat 56 minuuttia ennen ratkaisuosumaa. Tuntuma onkin sellainen, että molemmat joukkueet tietävät, miten vastustajan vaarallisimmat hyökkäysaikeet tehdään tyhjiksi.

Ja kun Betway tarjoilee alle 5,0 maalista maistuvan kertoimen 2,20 (sisältäen mahdolliset jatkoerät), meidän ei auta kuin hypätä kyytiin. Varovaisemmille on tarjolla 1,69 alle 5,5 maalista, oma valintamme on 5,0.

Joukkueiden kuudessa edellisessä keskinäisessä on tehty keskimäärin 3,83 maalia per peli, joten verrattuna kertoimeen 1,74 yli 5,0 maalista alipeli on todella houkutteleva tarjous.

Betway tarjoaa uusille asiakkaille 50 euron ilmaisvedon. Iske kiinni!

Vetovihje: Alle 5,0 maalia (panos palautuu tasan viidellä maalilla)
Kerroin: 2,20
Peliyhtiö: Betway (50 euron ilmaisveto)
Kohde sulkeutuu: Perjantain vastainen yö klo 03.00
TV/stream:  Viasat Hockey Finland

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi