Vetovihje: Chicago – Tampa Bay 10.6.2015

Voiko loukkaantuneella veskarilla voittaa?

Tampa Bay varasti kotiedun takaisin yli 22 000 Blackhawks-fanin nenän edestä maalivahtiongelmista huolimatta. Mutta mikä Ben Bishopin tilanne todellisuudessa on? Onnistuuko Lightning nappaamaan toisenkin vierasvoiton?

BW eSports FI €100 welcome

Tampa Bayn maalivahti Ben Bishop keskeytti kakkosfinaalin ja palasi kehiin myöhemmin, mutta vain jättääkseen kaukalon uudestaan. Ennen Chicagossa pelattua kolmosfinaalia Tampa Bay piti pitkään salassa, pelaako Bishop vai ei. Ottelun alkaessa mies seisoi tolppien välissä, mutta kamppailun kuluessa kävi selväksi, että hän ei ole täydessä pelikunnossa. Sivuttaisliikkumisessa oli ongelmia, ja ylösnousut tekivät selvästi kipeää.

Lightning ei tälläkään kertaa ole antanut julkisuuteen tietoja Bishopin pelikunnosta, mutta pohjoisamerikkalaisten jääkiekkoilijoiden taistelumentaliteetin tuntien ei olisi yllätys, mikäli hän asettuisi jälleen maalille. Maanantain ottelussa hän torjui 36/38 laukausta, ja Tampa Bay voitti 3-2 – aivan kuten vihjeessämme alipeliä aavistelimmekin.

Kaikesta huolimatta kotikaukalo antaa Chicagolle etulyöntiaseman. Esimerkiksi vaihtoetu on isännillä, joten askiin voidaan heittää vaikkapa Patrick Kane ja Jonathan Toews silloin kun vastustajilla ei ole ykkösiä heitä pysäyttämässä.

Chicago venyy tiukassa paikassa

Tampa Bay sai (kuten yleensä) aikaisen maalin, mutta sen jälkeen Chicago pani parastaan ja hyökki tosissaan päälle. Blackhawks voitti laukaukset 19-3 ja oli todella niskan päällä. Vierasvoitto ei välttämättä ollut kovin oikeutettu, ja siksi Chicago painaa vaakakupissamme tänään(kin) enemmän.

Yksikään finaaleista ja kaikkiaan neljästä edellisestä keskinäisestä ei ole venynyt jatkoille, mikä rohkaisee meitä valitsemaan suoran ykkösen. Siitä on tarjolla kerroin 2,05, kun moneyline antaa parhaimmillaan vain 1,63. Esimerkiksi Tampa Bayn playoff-otteluista vain 3/23 on päättynyt varsinaisella peliajalla tasan.

Maalivahdin merkitys on jääkiekkossa huomattava, ja loukkaantunut Bishop (tai nuori Andrei Vasilevski) vieraskaukalossa ei anna parhaita mahdollisia lähtökohtia Lightningille. Moni muu tarjoaa kertoimia haarukassa 1,90-1,95, joten William Hillin 2,05 maistuu meille erittäin hyvin.

Avaa pelitili William Hillille ja lunasta 100 euron tervetuliaisbonus!

Vetovihje: 1X2 ykkönen, Chicago voittaa
Kerroin: 2,05
Peliyhtiö: William Hill (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Torstain vastainen yö klo 03.00
TV/stream:  Viasat Hockey Finland

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi