Vetovihje: Djokovic – Federer 12.7.2015

Kumpi voittaa Wimbledonin?

Wimbledonin unelmafinaali odottaa oven takana. ATP-listan ykkönen Novak Djokovic vastaan kakkonen Roger Federer. Meillä on tarjota otteluun hyväkertoiminen pelivihje.

BW eSports FI €100 welcome

Kaksi viikkoa loistotennistä, ja nyt turnaus saa arvoisensa huipennuksen. Miesten loppuottelussa iskevät yhteen maailman absoluuttinen kärkikaksikko, ja kaikki edellytykset historialliselle mittelölle ovat olemassa. Wimbledonin kuningas Roger Federer vastaan maailman tämänhetkinen tennisykkönen Novak Djokovic.

Pelaajien tie on edennyt finaaliin hiukan toisistaan poikkeavia reittejä pitkin. Novak Djokovic oli turnauksen ykkössijoitettu ja onnistui välttelemään monia kovia nimiä, mutta parissa tiukemmassa matsissaan serbi onnistui selättämään vastustajansa kuten Kevin Anderssonin ja Richard Gasquet’n.

Djokovicin finaalipaikkaa ei voi pitää suurena yllätyksenä, varsinkaan kun me veikkasimme häntä voittamaan koko turnauksen kertoimella 2,30.

Takki kääntyi kahden viikon loisto-otteilla

Tuolloisen vihjeemme jälkeen tilanne on muuttunut, joten haluamme tarkistaa arviotamme. Syy on yksinkertainen: Roger Federer.

Entinen listakärki ja Wimbledonin kuningas Federer on pelannut pari viikkoa loisteliaasti. Vain kerran on vastustaja kyennyt murtamaan sveitsiläisen syötön, mutta kaiken kaikkiaan Federer on marssinut vaivattomasti voitosta voittoon. Hän on kovassa lyönnissä, minkä sai kokea myös Andy Murray välierässä. Murray ei ollut huono, mutta silti hänelle ei jäänyt minkäänlaisia saumoja voittoon.

Federer voitti suoraan 3-0 ja ottaa mukaansa kolme asiaa finaaliin: Ensinnäkin hän on loistovireessä ja pelaa miltei jumalaista tennistä. Toisekseen hän saa yleisön tuen puolelleen. Kolmanneksi Federerillä on hyviä muistoja Wimbledonista, ja hän viihtyy kaikkein parhaiten kauniilla keskuskentällä.

Siksi uskomme Federerin tosissaan uhkaavan Djokovicia. Sveitsiläinen on pelannut nurmella hyvää tennistä jo viikkoja, joten meillä on hyvät perusteet pelata taannoista pitkäaikaisvetoamme vastaan. Federerin voitosta saa Unibetilta kertoimen 2,05, ja se on pelivalintamme.

Sitten ei muuta kuin asettumaan sohvalle. Luvassa on takuuvarmasti viihdyttävä vääntö.

Älä missaa finaalia – vielä ehdit avata tilin ComeOnille!
Isosti tennikseen panostava ComeOn! tarjoaa avausbonukseksi 300 euroa – huomaa myös riskitön 25 euron veto Wimbledoniin. Avaa pelitili tästä!

Vetovihje: Roger Federer voittaa
Kerroin: 2,05
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 12.7. klo 16.00
TV / stream:  C More Tennis

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi