Vetovihje: Andersson – Rublev 1.9.2015

US Openin avausvihjeemme osui. Nyt toivomme onnistumista eteläafrikkalaiselta Kevin Anderssonilta.

BW eSports FI €100 welcome

Yhdysvaltain avoin tennisturnaus käynnistyi komeasti 2,05-kertoimisella voitolla, ja rehellisyyden nimessä on todettava, että huti ei ollut missään vaiheessa edes lähellä.

US Openin otteluita voi seurata Bet1234:n suoratoistopalvelussa, ja Vihjetykin kautta sivustolle rekisteröityessä on mahdollisuus lunastaa myös 100 euron tervetuliaisbonus. Hyödynnä tarjous tästä!

Kevin Andersson on yksi turnauksen monista haastajista ja avaa turnauksensa ottelulla venäläistä Andrei Rublevia vastaan. Kuinka moni muistaa Anderssonin loistopelin Novak Djokovicia vastaan Wimbledonissa? Siinä ottelussa eteläafrikkalainen pelasi upeaa tennistä ja johti parhaimmillaan 2-0, mutta joutui lopulta nöyrtymään tappioon.

Silti hän osoitti potentiaalinsa. Andersson lyö ja syöttää kovaa, ja lisäksi hän osaa hyödyntää pituuttaan pelissään. Esitykset vain ailahtelevat liikaa.

Voitti viikontakaisen turnauksen

Kevin Andersson voitti ATP Winston-Salem -turnauksen, jossa hän pelasi viikkoa ennen US Openia. Turnaus on toki pieni, mutta matkalla voittoon hän nujersi esimerkiksi lupaavat Jerzy Janowiczin ja Borna Coricin.

Avausvastus Andrei Rublev on kova tennislupaus, mutta vasta 18-vuotias. Parhaat päivät ovat hänellä siis edessä, mutta toistaiseksi rankingistä heltiää vasta 198. sija. Andersson on sitä paitsi ollut hyvässä iskussa Grand Slameissä.

Siksi on hiukan yllättävää, että Betway antaa meille kertoimen 2,10 Anderssonin 3-0-voitosta. Se on pelivalintamme

Avaa pelitili Betwaylle ja lunasta 50 euron ilmaisveto!

Vetovihje: Kevin Andersson 3-0
Kerroin: 2,10
Peliyhtiö: Betway (50 euron ilmaisveto)
Kohde sulkeutuu: Tiistai 1.9. aikaisintaan klo 18.00
TV:  Eurosport
Stream:  Bet1234

 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi