Vetovihje: Saksa – Englanti 4.7.2015

Englannilla kerrointaan paremmat yllätyssaumat

Naisten MM-pronssin kohtalo ratkeaa tänään, kun Saksa ja Englanti iskevät yhteen Edmontonin Commonwealth Stadiumilla. Oma tuntumamme on sellainen, että suosikin asemaa on yliarvoitu.

BW eSports FI €100 welcome

Englanti on yllättänyt monet esiintymällä kisoissa näinkin mallikkaasti. Alkulohkossa tuli kakkossija kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla, kun vain maaliero oli Ranskaa huonompi.

Neljännesvälierässä Norja kaatui odotetusti 2-1 ja turnausemäntä Kanada puolivälierässä samoin lukemin. Vahvaa Japania vastaan 1-1-lukemat säilyivät aina lisäajalle asti, kunnes epäonninen oma maali käänsi finaalipaikan vastustajalle.

Yhdysvallat ja Saksa olivat kisojen kovimmat ennakkosuosikit, mutta Saksa ei ole onnistunut esiintymään sillä tasolla, mitä näissä kisoissa olisi tarvinnut. Alkulohkossa Norjaa vastaan tuli tasuri, vaikka heittopussit Thaimaa ja Norsunluurannikko kaatuivatkin selvin lukemin.

Pudotuspelivaihe käynnistyi 4-1-voitolla Ruotsista, mitä seurasi rankkarikisavoitto Ranskasta heikon esityksen jälkeen. Välierässä joukkue jäi täysin USA:n jalkoihin ja hävisi ansaitusti 0-2.

Englannin kertoimissa löysiä

Välierissä molemmat vihjeemme osuivat: yli 2,5 maalia Japani-Englanti ja USA etenee finaaliin kertoimilla 2,88 ja 2,10. Nyt haluamme jatkaa samoilla linjoilla, sillä kertoimenlaatijat ovat nähdäksemme tälläkin kertaa kujalla.

Tämänhetkinen 1×2-markkina huitelee lukemissa 1,55-4,50-6,05. Mutta kun muistetaan Saksan ongelmat ja toisaalta Englannin hyvät otteet, kertoimia ei voi kuin ihmetellä.

Englannin välierätappiossa oli kyse pitkälti epäonnesta, ja pronssiottelussa asetelmat ovat varmasti ennalta kertoimia tasaisemmat. Pelivalintamme onkin Englanti +1,0 (panos takaisin maalin tappiolla) ComeOnin kertoimella 1,88. Itse kertoimenlaatijan housuissa en antaisi 1,80 enempää.

Avaa pelitili ComeOnille ja lunasta itsellesi hurja 300 euron bonus!

Vetovihje: Englanti +1,0 (asian handicap)
Kerroin: 1,88
Peliyhtiö: ComeOn! (300 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 4.7. klo 23.00
TV / stream:  Yle TV2 klo 22.55

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi