EM 2016 -ennakko: Puola haastaa Saksan C-lohkossa

Vihjetykki pohjustaa jalkapallon EM-kisojen vedonlyöntiä käymällä alkulohkot läpi yksi kerrallaan. Kaivamme esiin puolestasi myös voittajavedon parhaat kertoimet puolestasi. C-lohkon voittajakandidaatteja ovat Saksa ja Puola.

BW eSports FI €100 welcome

Kuukausi vaihtui kesäkuuksi, joten Ranskassa pelattavien EM-kisojen alkuun ei ole enää montaa päivää aikaa. Vihjetykki ruotii perusteellisesti alkulohkojen voimasuhteet.

Seuraavaksi otamme käsittelyyn C-lohkon, jossa tahtipuikkoa heiluttanee Saksa jo karsintalohkosta tutun arkkivihollisensa Puolan kanssa.

A-lohkon ennakon löydät täältä, B-lohkon täältä, D-lohkon täältä, E-lohkon täältä, ja F-lohkon täältä.

Karsinta

Saksa

Saksa oli alkulohkonsa ykkönen juuri ennen Puolaa, ja saldona 22 pistettä kymmenestä ottelusta. Vahva suoritus siis, mutta niin vakuuttava Saksa ei ollut kuin useissa aiemmissa karsinnoissa. Pysyvää avausmiehistöä ei karsinnoissa löytynyt, ja notkahduksia tuli ajoittain. Sikäli Saksaa on ehkä hehkutettu näiden kisojen alla liiaksikin.

Puola

Puola oli yksi karsintojen isommista huutomerkeistä ja vaihteeksi nouseva futismaa. Puola antoi tiukan vastuksen suursuosikki Saksalle lohkon ykköspaikasta. Voittoja tuli kuusi, tasureita kolme ja tappioita vain yksi. Kotiottelu Saksaa vastaan päättyi komeasti 2-0-voittoon, mikä pohjusti myös myöhempää menestystä. Puolan hyökkäyspeli toimii erinomaisesti. Joukkue on tehtaillut runsaasti maaleja, eikä jäänyt nollille kertaakaan. Maaleja syntyi kokonaiset 33 kymmenessä ottelussa, mikä on kahdeksan enemmän kuin Saksalla.

Pohjois-Irlanti

Nämä ovat ensimmäiset arvokisat pienelle, alle kahden miljoonan asukkaan Pohjois-Irlannille. Karsintalohkossa oli toki useita pieniä heikkoja maita, mutta silti lohkovoitto on aina lohkovoitto, jonka ei monikaan olisi osannut aavistaa tulevan. Saldona oli lopulta 6-3-1. Ainoa tappio tuli vieraissa Romaniaa vastaan, mutta esimerkiksi Kreikka kaatui kahdesti (0-2 vieraissa ja 3-1 kotona).

Ukraina

Ukraina on jalkapallomaa, joka ei ole suurta kohinaa vielä yltänyt, mutta silti kehitys on ollut huomattavaa viime vuosina – mistä iso kiitos lankeaa päävalmentaja Mihail Fomenkolla. Alkulohkosta tuli kolmossija Espanjan ja Slovakian perässä, mutta selvällä erolla muihin. Tämä tiesi paikkaa karsinnoissa, joissa Slovenia kaatui yhteistuloksella 3-1. Hyökkäyspeli säväytti, ja omiin meni vähemmän kuin puoli maalia per peli, vaikka vastassa oli esimerkiksi Espanja kahdesti.

Näkymät

Saksa on suursuosikki nappaamaan itselleen turnausvoiton, joskin Ranskaa pidetään sitäkin kovempana suosikkina. Saksa on suuri, johtava jalkapallomahti Euroopassa, mutta karsinta jäi kauaksi täydellisestä ja jätti jälkeensä kysymysmerkkejä. Saksan jääminen ulos jatkopeleistä on kuitenkin käytännöllisesti katsoen mahdottomuus.

Kakkossijasta taistelu käy kiivampana. Siitä taistelevat näillä näkymin Puola ja Ukraina, jotka nähdään suunnilleen tasavahvoja myös kertoimien valossa. Puola jätti itsestään paremman kuvan karsinnoissa ja lähtee kaksikon väliseen kilpajuoksuun sikäli etumatkalta.

Pohjois-Irlanti on yksi koko turnauksen lilliputeista ja oikeastaan jo jymy-yllätyksensa suorittanut. Näistä kisoista ei joukkueelle voi luvata muun sen kummempaa menestystä. Jos joukkue onnistuu välttämään tappion yhdessäkään ottelussa, sitäkin voi pitää jo menestyksenä.

Kertoimet: Kuka voittaa C-lohkon?

JoukkueKerroinPeliyhtiö
Saksa1,40bet1234
Puola4,50paf
Ukraina9,50bet1234
Pohjois-irlanti26,00paf

Kertoimet: Kuka voittaa EM-turnauksen?

JoukkueKerroinPeliyhtiö
Saksa5,00paf
Puola51,00bet1234
Ukraina101,00paf
Pohjois-irlanti401,00unibet

(*Huom! Kertoimet ovat voimassa artikkelin kirjoitushetkellä ja saattavat muuttua.)

Otteluohjelma

1. kierros:
Sunnuntai 12.6. klo 19.00, Puola – Pohjois-Irlanti
Sunnuntai 12.6. klo 22.00, Saksa – Ukraina

2. kierros:
Torstai 16.6. klo 19.00, Ukraina – Pohjois-Irlanti
Torstai 16.6.klo 22.00, Saksa – Puola

3. kierros:
Tiistai 21.6. klo 19.00, Ukraina – Puola
Tiistai 21.6. klo 19.00, Pohjois-Irlanti – Saksa

Markkinoiden suurin vedonlyöntibonus: 300 euroa

ComeOn tarjoaa korkeimman vedonlyöntibonuksen, peräti 100% 300 euroon asti.
Nouda bonuksesi täältä.