EM 2016 -ennakko: Portugali F-lohkon joukkueista vahvimmilla

Tänään se alkaa – jalkapallon EM-turnaus! Me päätämme alkulohkojen ennakoinnin F-lohkoon, joka vaikuttaa etukäteen varsin tasaiselta.

BW eSports FI €100 welcome

Me käymme läpi siis vielä F-lohkon ennakkoasetelmat, ja tämän jälkeen saamme vihdoin keskittyä itse koitoksiin. F-lohkon kovimmat suosikit ovat Portugali ja Itävalta.

A-lohkon ennakon löydät täältä, B-lohkon täältä, C-lohkon täältä, D-lohkon täältä ja E-lohkon täältä.

Karsinta

Itävalta

Dominoi yllättävän vahvasti karsinnoissa. Näppeihin jäi lohkon ykköspaikka ongelmitta saldolla 9-1-0, vaikka vastassa olivat esimerkiksi Venäjä ja Ruotsi. Haukomme vieläkin henkeämme, sillä Itävalta ei ole pärjännyt aikoihin näin hienosti.

Portugali

Myös Portugalin matka Ranskaan oli suhteellisen sileä, joskaan joukkue ei erikoisemmin säväyttänyt. Puolustus piti hyvin, sillä omissa soi vain viidesti kahdeksassa ottelussa. Toisaalta hyökkäyssuuntaankin maaleja syntyi vain 11 – vain maalin voittoja toisin sanoen. Saldo 7-0-1 on kuitenkin enemmän kuin tyydyttävä, kun vastassa olivat muun muassa Albania ja Tanska.

Unkari

Unkarin EM-kisapaikka on yllätys – kiitos naurettavan helpon alkulohkon ja otteluohjelman. Ai niin, sehän olikin se ”unelmalohko, joka takaa Suomelle ensimmäisen kisapaikan”. Eipä silti, hyvä että edes sukulaiskansa pääsi kisoihin. Edelle lohkossa ylsivät Pohjois-Irlanti ja Romania. Norja kaatui playoffissa yhteistuloksella 3-1 – se oli sentään hyvä suoritus.

Islanti

Ruotsalainen Lars Lagerbäck luotsasi islantilaiset kisoihin, ja tätä suoritusta voi pitää kisojen superpommina. Taakse jäivät niin Hollanti kuin Turkkikin. Onnistuuko 300 000 asukkaan saarivaltio järjestämään yllätyksiä myös lopputurnauksessa?

Näkymät

Vaikka Portugali ei esittänyt ihmeitä karsinnoissa, se on silti F-lohkon selvä ennakkosuosikki. Jatkopaikka on käytännössä kiveen hakattu, ja lohkovoittokin on lähellä.

Kakkossuosikki on ilman muuta Itävalta, jota kannattaa pitää silmällä ainakin näissä kisoissa. Joukkue pullisteli hauista karsinnoissa ja haastaa nyt suurmaat väkevästi. Olisiko jopa lohkovoittoon saumoja kertoimella 3,25?

Toinen yllätysvalmis haastaja on Islanti. Lagerbäckin suojatit ovat osoittaneet, että joukkue kykenee haastamaan tällä hetkellä käytännössä minkä maajoukkueen tahansa – niin uskomatonta kuin se onkin. Taistelu ykkös-, kakkos- ja kolmossijoista vaikuttaa siis todella kiivaalta.

Unkari sitä vastoin on vahva kandidaatti jäämään lohkon jumboksi.

Kertoimet: Kuka voittaa F-lohkon?

JoukkueKerroinPeliyhtiö
Portugali2,90nordicbet
Itävalta3,10unibet
Islanti7,00williamhill-casino
Unkari13,00bet1234

Kertoimet: Kuka voittaa EM-turnauksen?

JoukkueKerroinPeliyhtiö
Portugali18,00paf
Itävalta46,00paf
Islanti126,00bet1234
Unkari401,00unibet

(*Huom! Kertoimet ovat voimassa artikkelin kirjoitushetkellä ja saattavat muuttua.)

Otteluohjelma

1. kierros:
Tiistai 14.6. klo 19.00, Itävalta – Unkari
Tiistai 14.6. klo 22.00, Portugali – Islanti

2. kierros:
Lauantai 18.6. klo 19.00, Islanti – Unkari
Lauantai 18.6. klo 22.00, Portugali – Itävalta

3. kierros:
Keskiviikko 22.6. klo 19.00 Unkari – Portugali
Keskiviikko 22.6. klo 19.00, Islanti – Itävalta

Markkinoiden suurin vedonlyöntibonus: 300 euroa

ComeOn tarjoaa korkeimman vedonlyöntibonuksen, peräti 100% 300 euroon asti.
Nouda bonuksesi täältä.